Advized - oberoende köpråd
logo
search
Åkpåsar

Åkpåsar

1 lista i den här kategorin

Bästa åkpåsen för vintern

Multifunktionell Åkpåse Himmelsblå High Performance Footmuff Sky Blue
Åkpåse Mini Dots Silver Grå 100
Winter Cover Åkpåse Morning Grey

20 oktober 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Clara Ernberg får välja. Få all info om varför Bugaboo Multifunktionell Åkpåse Himmelsblå High Performance Footmuff Sky Blue slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi åkpåsar

En åkpåse kan användas i barnvagnens liggdel eller sittdel, både under sommar och vinter. Men vilken åkpåse är bäst? Här har våra experter tipsat om sina favoriter. Våra experter är helt vanliga personer som snöat in lite mer än oss andra på ett visst område. Just våra åkpåse-experter är i grund och botten barnvagnsnördar, men med det intresset är det klart att de testat en del åkpåsar också.

Experter testar Åkpåsar

Vår expert Clara har till exempel haft så många barnvagnar att hon behöver Excel-ark för att hålla koll på alla. Här har hon tipsat om de åkpåsar hon tycker är bäst på vintern, baserat på att hon testat en hel del olika genom åren. Förutom tips på bra åkpåsar bjuds du även på annan värdefull info som man kanske inte alltid får reda på i vanliga produkttexter - som att dragkedjan på Bugaboos åkpåse har en tendens att krångla, eller att Babyzens åkpåse faktiskt passar en Britax-vagn också.

Experterna hos oss är oberoende och rekommenderar inte produkter på uppdrag av något märke eller liknande. Här får du helt ärliga och oberoende köpråd!