search
Åkpåsar

Åkpåsar

3 listor i den här kategorin

Bugaboo High Performance - en riktigt varm allround-åkpåse

12345
Bugaboo High Performance - Test - en riktigt varm allround-åkpåse

Test, 2 december 2019 - Vår expert Clara Ernberg recenserar Bugaboo High Performance Åkpåse.

Till testet

link

Bästa åkpåsen

Caroline Engvall
Sophie Nilsson

2 experter tipsar

361 har guidats av listorna

Urban Fur
Stamp
Winter Cover Åkpåse
Stamp
Långhårigt Lammskinn Åkpåse
Stamp

29 oktober 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Caroline Engvall får välja. Få all info om varför Voksi Urban Fur slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa åkpåsen för vintern

High Performance Åkpåse
Stamp
Mini Dots Åkpåse
Stamp
Winter Cover Åkpåse
Stamp

29 augusti 2020 - Clara Ernberg placerade Bugaboo High Performance Åkpåse i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi åkpåsar

En åkpåse kan användas i barnvagnens liggdel eller sittdel, både under sommar och vinter. Men vilken åkpåse är bäst? Här har våra experter tipsat om sina favoriter i olika topplistor. Vi utför även test av åkpåsar, och i testerna så använder experten åkpåsen i vardagen under en period. Detta är alltså inga laboratorietester, utan åkpåsen testas såsom en vanlig konsument skulle använda den.

Experter testar Åkpåsar

Våra experter är personer som snöat in sig lite mer än oss andra på ett visst område. Just våra åkpåse-experter är i grund och botten barnvagnsnördar, men med det intresset är det klart att de testat en del åkpåsar också. Vår expert Clara har till exempel haft så många barnvagnar att hon behöver Excel-ark för att hålla koll på alla. Här har hon bland annat tipsat om de åkpåsar hon tycker är bäst på vintern. Förutom tips på bra åkpåsar och recensioner bjuds du även på annan värdefull info som man kanske inte alltid får reda på i vanliga produkttexter - som att dragkedjan på Bugaboos åkpåse har en tendens att krångla, eller att Babyzens åkpåse faktiskt passar en Britax-vagn också. Alla experter inom åkpåsar är, precis som alla experter på Advized, helt oberoende.