search
Babysitters

Babysitters

1 lista i den här kategorin

Bästa babysittern

Balance Soft
Stamp
MamaRoo 4.0
Stamp
Move With Me
Stamp

4 januari 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Maria Johansson får välja. Få all info om varför Babybjörn Balance Soft slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi babysitters

Det är många, många saker som ska köpas till en nyfödd, och utbudet är inte litet direkt. Så vilken tur att du hittat hit! Nu slipper du spendera timmar på tråkig research, här får du nämligen köpråd av en expert som redan har gjort det jobbet åt dig. Våra experter är väldigt kunniga inom sitt område, och har koll på vilka produkter som är bäst. Dessutom är våra experter inom barnprylar lite nördigare än andra föräldrar - de älskar nämligen att testa nya produkter.

Experter testar Babysitters

Tips på bra babysitters får du av vår expert Maria. Maria har som hobby att prova olika barnprylar, och har därmed testat flera babysitters. I sin topplista har hon valt ut de bästa på marknaden. Oavsett om du vill lägga 300 kr eller 3000 kr på en babysitter så finns det alternativ för dig - Maria tipsar om båda. Hon bjuder också på några råd kring vilken babysitter som passar bäst om du har ett barn med kolik, och vilken som passar bäst om lång användningstid är viktigt för dig. Bland Marias favoriter hittar du babysitters från det klassiska märket Babybjörn, men också från lite mer okända märken - till exempel miljömedvetna Nuna.