Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Babybjörn Babysitter Balance Soft Beige/Grey Bomull

Bästa babysittern - Plats 1

Babybjörn levererar med sin tidlösa design och har varit ledande på marknaden sedan 60-talet.

Balance Soft är en ergonomisk babysitter, där barnets egna rörelser sätter den i gungning. Man kan också enkelt sätta den i gungning med en hand eller fot och vagga sitt barn till sömns - inga batterier behövs.

Balance Soft har tre olika lägen, bland annat ett som är anpassat för att din bebis ska sova skönt. Ett stort plus är att denna babysitter blir väldigt kompakt ihopfälld, och därför är lätt att bära med sig om man ska iväg eller om man man bara vill ställa undan den.

Letar man efter en produkt att kunna använda länge så är denna lösningen, då den är anpassad för barn mellan 0-2 år. När ditt barn har lärt sig sitta själv är det bara att vända på tyget och babysittern blir en skön barnfåtölj!

+

Tar lite plats, kan användas länge

Priset

1 295 :-

länk

1 295 :-

länk

1 449 :-

länk

1 263 :-

Pris hämtat 25/10

länk

1 499 :-

länk

1 499 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. 4moms MamaRoo4 Infant Seat Black Classic

Bästa babysittern - Plats 2

En babysitter som har allt du kan tänka dig behöva, speciellt om du har en liten med kolik! Nu hade inte min dotter det, men hon hade ett enormt närhetsbehov och ville helst bli buren 24 timmar om dygnet. Denna babysitter har räddat oss flera gånger när man behövt ha händerna fria för annat.

MamaRoo guppar upp och ner, från sida till sida och har hela fem olika rörelsemönster att välja mellan: Car ride, Kangaroo, Tree swing, Rock-A-Bye och Wave! Det går även att anpassa lutningen efter barnet, från helt liggläge till sittandes. Det finns fem inbyggda ljud, men även funktionen att kunna koppa upp mobil för att spela egen musik.

Med en app kan du enkelt ändra hastighet och musik om du till exempel är upptagen med ett syskon eller annat. Jag kan med handen på hjärtat säga att detta är det av de bästa köpet jag gjorde under min graviditet, då vi använde den flitigt de 8 första månaderna.

+

Fem olika rörelsemönster

Priset, kräver strömkälla

3 090 :-

länk

3 090 :-

länk

3 095 :-

länk

3 195 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Graco Babygunga, Move With Me, Bretton Stripe, Vit/Grå

Bästa babysittern - Plats 3

Söker du efter en elektrisk babysitter som även är portabel är Gracos Move With Me den du ska kolla in. Inte nog med att den kan kopplas upp med tillhörande strömadapter, man kan även enkelt sätta in batterier.

Babysittern fälls smidigt ihop i två steg och tack vare det integrerade bärhandtaget blir den enkel att bära med sig. Sätet kan dock endast lutas i två olika lägen, liggandes eller sittandes. Något de verkligen tänkt till med när det gäller komforten för bebisen är den rejäla vadderingen, speciellt runt grenbandet.

Babysittern kan även spela upp 5 olika naturljud samt 10 olika melodier - och vill man finns möjligheten att koppla upp sig med sin mobil via den medföljda adaptern och på så sätt spela upp sin egen musik.

Jag rekommenderar Graco Move With Me till familjen som ständigt är på språng!

+

Portabel, massa olika funktioner

Priset, endast 2 lutningslägen

1 995 :-

länk

2 495 :-

länk

2 295 :-

Pris hämtat 25/10

länk

2 495 :-

Pris hämtat 25/10

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. 2me Babysitter Lotta

Bästa babysittern - Plats 4

Letar du efter en enkel babysitter till ett lite lägre pris vill jag varmt rekommendera denna! Denna köpte vi och hade ståendes hemma hos barnens mormor.

2me är ställbar i ryggen, så du enkelt kan ändra till flera olika lägen. Den hade ett aningen för dåligt gung för att vårt barn skulle vara helt nöjt, det krävdes ett i princip konstant aktivt gungande från oss eftersom rörelsen snabbt upphörde så fort man slutade, men sitter man med foten på den så funkar den helt okej. En annan bra egenskap den har är att den även kan användas som en fast stol utan gung om man så skulle vilja, man fäller då enkelt ut metallskenan som finns bakpå.

Ett stort plus med denna är att den har två handtag som gör att den är enkel att flytta runt i hemmet. Eftersom den är så liten och endast väger 2,7 kg är den även enkel att ha med på resan.

+

Ställbart ryggstöd, bärhandtag

Dåligt gung, saknar lekbåge

345 :-

Pris hämtat 25/10

länk

349 :-

Pris hämtat 25/10

länk

349 :-

länk

349 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Nuna Leaf Babysitter (Grå Cinder)

Bästa babysittern - Plats 5

Nuna Leaf är den miljövänliga babysittern! Inspirerad av naturen och ett svajande löv så vaggas bebisen till sömns.

Tyget är av 100% ekologisk bomull och Nuna Leaf drivs helt utan batterier och elektricitet. Det räcker med att ge den en lätt liten knuff och den vaggar bebisen i mjuka lätta rörelser. Dock finns det bara ett läge. Den kan inte fällas ihop och kan därför vara svår att ta med sig.

Det finns plats för hållare, leksak och solskärm, men det får man får köpa till. Jag kan inte sticka under stolen med att denna babysitter tar mycket plats, och eftersom den gungar i sidled behöver den även mycket svängutrymme.

Den är försedd med 3-punktsbälte i kardborre, men det låter mycket när man lossar det, så man kan riskera att väcka den sovande bebisen.

Jag rekommenderar denna för den miljötänkande familjen, men även för er som har tätt mellan barnen den är perfekt för syskonet att krypa upp och mysa i, eftersom den har en maxvikt på 60 kg. Underbart!

+

Miljövänlig, bra rörelsetid

Kardborrebandet, tar mycket plats

2 179 :-

länk

Bästa babysittern

calendar

22 aug 2019

Babysitters

Babysitters

114

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Som blivande förälder kan det vara knepigt att hitta bland alla prylar som en liten människa kan tänkas behöva. Vad ska man tänka på? Hur mycket kan man tänka sig att spendera?

Maria Johansson betygsätter bästa babysittern

Jag kommer själv ihåg hur det var för mig för lite mer än ett år sedan, jag var höggravid, hade två små barn hemma och var fast besluten om ett en babysitter var något som skulle komma att hjälpa mig enormt mycket i vardagen! Här nedan har jag listat mina absoluta topp 5-favoriter, både när det kommer till komfort, utseende, och prisklass.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Maria Johansson


Maria Johansson

Läs mer om oberoende experter