search
Babyvakter

Babyvakter

1 lista i den här kategorin

Bästa babyvakten

Babyvakt ECO SCD506
Babyvakt 835 (Svart)
Babyvakt 850 (Svart)

18 november 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Anna Ottosson får välja. Få all info om varför Philips Babyvakt ECO SCD506 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi babyvakter

Om du ska köpa en babymonitor kanske vår expert Anna hjälpa dig! Anna har två barn och har under sin tid som förälder hunnit testa mängder med barnprylar. Anna är nämligen lite av en nörd när det kommer till ämnet, och provar gärna det senaste. I Annas lista finner du fem bra babyvakter som alla har olika egenskaper. En är extra smart med en snygg design, en annan kan du koppla till en app, och en är helt enkelt det bästa budgetvalet.

Experter testar Babyvakter

Topplistorna på Advized baseras inte på tester av produkter, utan är personliga listor. Det kan vara så att experten har ägt och använt varenda produkt på listan, eller bara läst sig till vad som blivit bäst i test i andra recensioner. Ibland kan det vara en mix av både och, men du kan alltid lita på att du får ärliga tips och råd - våra experter är helt oberoende från tillverkare, märken och andra aktörer.

Anna har i sin topplista prioriterat babyvakter som har bra batteritid, bra räckvidd och att enheterna är smidiga samt lätta att ta med. Dessutom har hon valt ut produkter med ett rimligt pris. I listan hittar du babymonitors från bland annat Philips, Padico och Parvel. Vi hoppas att Annas erfarenhet kan komma till nytta och hjälpa dig att hitta rätt babyvakt!