Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Babyvakter

Babyvakter

1 listor i den här kategorin

Bästa babyvakten

Babyvakt ECO SCD506
Babyvakt 835 (Svart)
Babyvakt 850 (Svart)

4 april 2019 - Anna Ottosson placerade Philips Babyvakt ECO SCD506 i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi babyvakter

Om du ska köpa en babyvakt kan nog vår expert Anna hjälpa dig! Anna är en tvåbarnsmamma som har ett stort intresse för alla slags barnprylar och gärna testar det senaste. Här har hon satt ihop en lista över fem bra babymonitors med olika funktioner, som lång räckvidd, låg strålning, stjärnhimmel, och rörelseövervakning.

Experter testar Babyvakter

Våra topplistor baseras inte på tester av produkterna, utan är personliga listor. Ibland har experten ägt och använt varenda produkt på listan, och ibland är det en mix av test och research där experten läst sig till vad som blivit bäst i test i andra recensioner. Du kan alltid lita på att du får ärliga tips och råd - våra experter är oberoende från märken och andra aktörer.

Tack vare babyvakten kunde Annas bebis flytta in i eget rum - och började sova hela nätterna själv! Så nu hoppas vi att Anna kan hjälpa dig att hitta rätt babyvakt och att din bebis också börjar sova hela nätterna.