search
Babyvakter

Babyvakter

1 lista i den här kategorin

Bästa babyvakten

Philips Avent SCD506
Stamp

18 maj 2020 - Läs mer om varför Philips Avent SCD506 kom på första plats när experten Anna Ottosson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi babyvakter

Om du ska köpa en babymonitor kanske vår expert Anna kan hjälpa dig! Anna har två barn och har under sin tid som förälder hunnit testa mängder med barnprylar. Anna är nämligen lite av en nörd när det kommer till ämnet, och provar gärna det senaste. I Annas lista finner du bra babyvakter som alla har olika egenskaper.

Experter testar Babyvakter

Topplistorna på Advized baseras inte på tester av produkter, utan är personliga listor. Det kan vara så att experten har ägt och använt varenda produkt på listan, eller med hjälp av sin kunskap läst sig till vilken babyvakt som håller måttet. Ibland kan det vara en mix av både och, men du kan alltid lita på att du får ärliga tips och råd - våra experter är helt oberoende från tillverkare, märken och andra aktörer.

Anna har i sin topplista prioriterat babyvakter som har bra batteritid, bra räckvidd och att enheterna är smidiga samt lätta att ta med. Dessutom har hon valt ut produkter med ett rimligt pris. I listan hittar du babymonitors från bland annat Philips, Padwico och Parvel. Vi hoppas att Annas erfarenhet kan komma till nytta och hjälpa dig att hitta rätt babyvakt!