search
Balsam

Balsam

2 listor i den här kategorin

Bästa silverbalsam

Milk Shake milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml
Stamp

14 januari 2021 - Läs mer om varför Milk Shake milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml kom på första plats när experten Therese Parner valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa balsamet

No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml
Stamp
All Soft Conditioner 500ml
Stamp
Nutritive Fondant Magistral Conditioner 200ml
Stamp

15 januari 2021 - Therese Parner placerade Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi balsam

Här tipsar våra experter om vilka balsam som är de bästa på marknaden! En av våra experter inom den här kategorin heter Therese och hon är en riktig beauty-junkie. Genom åren har hon testar många balsam och här har hon valt ut de bästa. I en topplista gör experten ett personligt urval och beskriver varför just de produkterna förtjänar en plats på listan. Ett balsam kan såklart vara perfekt för en person och inte lika bra för en annan, men våra experter ser alltid till att beskriva vem varje produkt passar bäst för. Till exempel så har Therese i sin lista med balsam både för färgat hår, livlöst hår och torrt hår som behöver mycket fukt.

Experter testar Balsam

Alla som är experter på Advized är oberoende och besitter en stor kunskap inom sitt område. En annan sak de har gemensamt är att de älskar att dela med sig av sin kunskap för att hjälpa andra konsumenter! Våra listor liknar inte riktigt någon annans då tipsen baseras på expertens egen kunskap och erfarenhet och inte på vilka produkter som betalar mycket för att synas mest. Vi hoppas verkligen att Therese kan hjälpa dig att hitta ditt nya favoritbalsam!