search
Balsam

Balsam

2 nya listor senaste månaden

Bästa balsamet

No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml
Stamp
Nutritive Fondant Magistral Conditioner 200ml
Stamp
Healing Color Care Color Preserving Conditioner 250ml
Stamp

6 november 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Therese Parner får välja. Få all info om varför Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa silverbalsam

milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml
Stamp
Healing Color Care De Brassing Blue Conditioner 250ml
Stamp
Alchemic Silver Conditioner 250ml
Stamp

9 november 2020 - Therese Parner placerade Milk Shake milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi balsam

Här tipsar våra experter om vilka balsam som är de bästa på marknaden! En av våra experter inom den här kategorin heter Therese och hon är en riktig beauty-junkie. Genom åren har hon testar många balsam och här har hon valt ut de bästa. I en topplista gör experten ett personligt urval och beskriver varför just de produkterna förtjänar en plats på listan. Ett balsam kan såklart vara perfekt för en person och inte lika bra för en annan, men våra experter ser alltid till att beskriva vem varje produkt passar bäst för. Till exempel så har Therese i sin lista med balsam både för färgat hår, livlöst hår och torrt hår som behöver mycket fukt.

Experter testar Balsam

Alla som är experter på Advized är oberoende och besitter en stor kunskap inom sitt område. En annan sak de har gemensamt är att de älskar att dela med sig av sin kunskap för att hjälpa andra konsumenter! Våra listor liknar inte riktigt någon annans då tipsen baseras på expertens egen kunskap och erfarenhet och inte på vilka produkter som betalar mycket för att synas mest. Vi hoppas verkligen att Therese kan hjälpa dig att hitta ditt nya favoritbalsam!