Advized - oberoende köpråd
logo
search
City Mini Double GT (Svart Black) en barnvagn från Baby Jogger

Baby Jogger City Mini Double GT (Svart Black)

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

Bamba logo

5 899 :-

länk
Babyland logo

6 495 :-

länk
Pixizoo logo

6 399 :-

Pris hämtat 22/8

länk
Jollyroom logo

6 499 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa syskonvagnen

5. Baby Jogger City Mini Double GT (Svart Black) - Baby Jogger City Mini Double GT är en smidig och enkel syskonvagn som blir väldigt liten när den är ihopfälld. Det är ett plus om du behöver mycket plats för annat i bilen. Jag tycker det är är en vagn för dig som har lite äldre barn, från ett år och uppåt ungefär, då sittdelarna bara går att ha framåt. Har du ett mindre barn så får du inte samma översikt över barnet och barnet kan inte se sin förälder. Men tycker du att det ändå är okej, så kan du köpa till en liggdel och då även använda den till spädbarn. Vagnen är lättstyrd men lite svår att köra på annat än plant underlag. Suffletterna på vagnen är långa vilket är bra när det är soligt - barnen kan ligga och sova utan att få solen i ansiktet.

+

Liten ihopfälld

Endast framåtvända sittdelar

Till Topplistan

link

Bästa syskonvagnen

4. Baby Jogger City Mini Double GT (Svart Black) - Baby Jogger City Mini GT Double är en smidig vagn för familjen som vill ha en vagn som är kompakt ihopfälld men rejäl när den används. Eftersom sittdelarna på vagnen är framåtvända så tycker jag personligen inte att den är toppen för barn som inte ligger i liggdel längre, men som fortfarande är rätt små. Men sittdelarna har ett plant liggläge, och en kan fästa en liggdel över, så den funkar fint för familjer med spädbarn också. Varukorgen är något svår att komma åt, men rymmer allt en barnfamilj kan tänkas behöva! Suffletterna är långa och har två tittluckor så att en lätt kan se sina små barn som sover. En kan även öppna upp baktill på ryggen, där finns det ett nät som fläktar skönt under varma sommardagar. Vagnen fälls ihop löjligt enkelt, och det gör du genom att dra i två öglor, då blir den väldigt platt och tar mycket lite plats.

Till Topplistan

link

Bästa syskonvagnen

4. Baby Jogger City Mini Double GT (Svart Black) - Jag har kört Baby Joggers City Mini mycket och gillar den skarpt. Det är en väldigt bra vagn med extremt rymlig sittdel, stor och täckande sufflett samt marknadens smidigaste ihopfällning. Baby Jogger City Mini Double GT är syskonvarianten som har samma smarta egenskaper som enkelvagnarna. Vagnen är relativt bred med sina 77,5 cm men är det stora barn som ska åka behövs det nästan. Det är bara framåtvända sittdelar som gäller här men det går att köpa till liggdel. Priset är bra och ska den endast användas vid till exempel resor eller i bil så är det ett väldigt smidigt alternativ. När mina barn vuxit ur sin Emmaljunga kommer jag troligtvis införskaffa en Baby Jogger City Mini Double GT för de gånger vi ändå kommer behöva ha syskonvagn.

+

Pris, ihopfällning

Bred, framåtvända sittdelar

Till Topplistan

link