search
City Tour Lux (Granite) en barnvagn från Baby Jogger

Baby Jogger City Tour Lux (Granite)

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

Babyland logo

4 795 :-

länk
Bamba logo

4 795 :-

länk
BabyWorld logo

4 795 :-

länk
Bonti logo

4 999 :-

länk
Jollyroom logo

4 795 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa resevagnen

1. Baby Jogger City Tour Lux (Granite) - Baby Jogger City Tour Lux är något så ovanligt som en väldigt smidig och liten vändbar vagn! Den är inte riktigt i handbagagestorlek, men väldigt nära. Den har ställbart fotstöd, bra och tåliga däck och en lång och täckande sufflett med UPF 50+ (solskyddsfaktor) och en tittlucka. Den fälls ihop med en hand och har både bärhandtag och bärrem på undersidan. Till vagnen får man en väska och nedpackad i den blir vagnen ännu smidigare att bära med sig, då man dessutom kan ha väskan som ryggsäck. För den som reser med ett litet barn och vill ha barnet vänd mot sig är denna vagn mitt absolut bästa tips. Jag älskar City Tour Lux för att den är en liten, lätt och smidig vagn som låter mig ha mitt barn vänt mot mig, något som jag verkligen värdesätter!

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för stadsmiljö

5. Baby Jogger City Tour Lux (Granite) - Baby Jogger City Tour Lux är verkligen den lilla lilla cityvagnen, både liten uppfälld och liten ihopfälld. Sittdelen har ett fullt liggläge och liggdelen som kan köpas till är fullgott ombonad om en hittar en mjukare madrass eller lägger en extra filt i botten (madrassen som medföljer tycker jag är i det tunnaste laget). Suffletten är tyvärr lite kort i utfällt läge men med en barnvagnsgardin så går det att skärma av fint ändå. Det finns inget bra fotstöd för lite längre barn, vilket jag ser som en nackdel. Jag skulle säga att detta är ett utmärkt komplement till en större och mer rejäl vagn, jag skulle till exempel inte ta ut den här på landet. Men däremot är det en utmärkt cityvagn som tar sig fram överallt, blir liten i kollektivtrafiken och är enkel att snabbt fälla ihop.

Till Topplistan

link

Bästa resesulkyn

4. Baby Jogger City Tour Lux (Granite) - Här kommer den första vändbara resesulkyn på min lista: Tour Lux. Har du ett lite mindre barn som du gärna vill se när hen sitter i vagnen och ni är på resande fot så är Tour Lux verkligen perfekt! Tour lux har en lång sufflett vilket många små resesulkys saknar. Den är supersmidig ihopfälld även med liggdel vilket inte är så vanligt då de allra flesta vagnar med liggdel blir rätt stora ihopfällda. Den blir dock inte handbagage-liten men perfekt för en bilsemester eller om du kan tänka dig att checka in vagnen på flygresan. Hjulen är små, men den tar sig ändå fram rätt bra på de flesta underlag. Vid köp av Tour Lux får man med ett tunnare fodral att förvara vagnen i. Bygel och liggdel säljs separat som tillbehör. Det många saknar hos resesulkys är att kunna vända dem så att man ser barnet, att Tour Lux är vändbar är det allra största pluset med vagnen.

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för bilen

1. Baby Jogger City Tour Lux (Granite) - Det jag gillar mest med City Tour Lux är att den är vändbar, blir liten hopfälld och går att fälla ihop med liggdelen på. Jag skulle säga att den tar sig fram bäst i ett köpcentrum eller inne i stan på plan mark, hjulen är mindre och klarar inte av ojämnheter så bra. Sittdelen har fullt liggläge, så en liten passagerare kan sova gott. Tyvärr är det lite svårt för ett större barn att få plats med fötterna om sittdelen är vänd mot den som kör, vilket är lite trist. En bilvagn ska vara enkel att fälla ihop, vilket stämmer bra in på City Tour Lux, och den tar väldigt lite plats i bilen. Det finns de vagnar som tar mindre plats men City Tour Lux får fullt godkänt och du kommer få plats med massa annat i bakluckan. Jag skulle säga att detta är en vagn som är optimal för er som vill ha en vändbar vagn i bilen och mest rör er i gallerior och på plan mark.

Till Topplistan

link

Bästa resevagnen

2. Baby Jogger City Tour Lux (Granite) - Baby Jogger City Tour Lux är inte en vagn som du ska förvänta dig att du ska få ta med dig in i flygplanet, men om du orkar vara lite omständlig och ta av hjulen så kan det gå. City Tour Lux är en vändbar vagn och passar bäst för en familj med ett barn som är för stor för liggdel men som fortfarande är för liten för att sitta framåtvänd. Det går även att köpa till en liggdel som enkelt går att klicka på chassit. Dock så finns det inget bra fotstöd för barn som inte längre har stöd av det ställbara fotstödet, så jag skulle ändå säga att det är en resevagn som är bäst för familjer med mindre barn. Att den är lättstyrd, har fullt liggläge, ställbart fotstöd och en generös varukorg gör det till en väldigt bra vagn att resa med, om ni kan tänka er att inte kunna köra fram till gaten.

Till Topplistan

link