Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
YOYO+ Ram & Sittbas en barnvagn från Babyzen

Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Köpbarnvagn logo

3 696 :-

länk
Babyshop logo

3 696 :-

länk
Lekmer logo

3 700 :-

länk
Jollyroom logo

3 700 :-

länk
CDON logo

3 700 :-

länk
Babyland logo

3 700 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa barnvagnen för bilen

2. Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas - Babyzen YOYO+! Svaret på vad vi alla med barn behöver ha i våra bilar. Så enkel och snygg. Funkar ypperligt i alla bilar, stora som små. Yoyo kan nog vara en av de vagnar på marknaden som blir minst ihopfälld, måtten på den är då 52x44x23 cm, så den blir ju extremt liten. Så liten att du kan ha den nästan överallt i bilen, t ex bakom förarstolen. En del flygbolag tillåter den t.o.m. som handbagage! Vagnen är enkel att fälla ihop, rullar bra i affärer och är stadig trots att den inte är så stor. Vagnen har inte så stor varukorg, men om du behöver mer plats så finns det en smart shoppingbag att köpa till. Jag upplever att Babyzen YOYO+ har ett bra andrahandsvärde också, vilket är ett extra plus om du planerar att sälja den senare.

+

Liten ihopfälld

Något dyr

Till Topplistan

link

Bästa resesulkyn

1. Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas - Babyzen Yoyo är en mycket älskad resevagn som passar perfekt om du ska ut och flyga då den går att ha med på flygplanet som handbagage. Hjulen på vagnen är till synes rätt små men jag tycker ändå att den funkar väldigt bra på de allra flesta underlag. Klädseln på vagnen är superlätt att plocka av och kan tvättas i 30 grader, vilket även det är ett stort plus då det under semestrar ofta blir en del glass och solkrämskladd. Liggläget är inte fullt, men både små och lite större barn sover faktiskt helt okej i vagnen ändå. Vid köp får man med en praktisk förvaringspåse, regnskydd och även en bärrem så att du smidigt kan bära vagnen på axeln. Många anser att Yoyo är rätt dyr, men i mitt tycke är den väl värd sina kronor! Den ligger även rätt högt på andrahandsmarknaden, så man kan göra en bra affär när man sedan säljer vagnen vidare.

Till Topplistan

link

Bästa resevagnen

1. Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas - Babyzen Yoyo var första vagnen som kunde skryta med att den får plats på bagagehyllan inne på flyget, och i min mening är den fortfarande kung. Jag har kört vagnen enkelt med en hand och resväskan bakom mig, packat ner vagnen i den medföljande väskan, gått genom säkerhetskontrollen, fällt upp den igen - och sedan använt den hela vägen fram till flyget! I princip så kan du rulla på flyget, sätta barnet på sin plats, fälla ihop vagnen och lägga upp den på hyllan. Det är lätt att byta från sitt- till liggdel, så den funkar fint från nyfödd upp till 3-4 års ålder, och ännu längre om du inte har långa barn. Vi har kört den i både stad och på strand, den är inte optimal på stranden men det gick. En nackdel är att det krävs ett tvåhandsgrepp för att fälla ihop vagnen, men det vägs snabbt upp av den lätta körkänslan, storleken på vagnen ihopfälld och dess mångsidighet.

+

Så lättstyrd!

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa barnvagnen

Sophie Nilsson

Av Sophie Nilsson

Borttagen från listan 10 april 2019

Minstingen här hemma måste självklart också få en plats på denna lista. Detta är vagnen som vi haft med oss på flygplanet när vi har rest, vilket man som resande småbarnsförälder värderar otroligt högt! Yoyo blir alltså handbagage-liten när den är ihopfälld och har en smidig rem så att du enkelt kan hänga vagnen över axeln. Den är också otroligt liten och smidig att köra och man tar sig lätt fram även i smala gångar, t ex i butiken. På sufflettens baksida finns också en superpraktisk liten ficka med dragkedja - perfekt för till exempel plånbok, nycklar och telefon. Alla tyger på denna vagn är otroligt lätta att ta av och kan enkelt tvättas i tvättmaskin, något jag värderar högt då det lätt kan bli smuts och kladd i vagnen.