Advized - oberoende köpråd
logo
search
Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size en barnvagn från Carena

Carena Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

Lekmer logo

1 799 :-

länk
Babyshop logo

1 799 :-

länk
CDON logo

1 799 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Elin från Youtube-kanalen Barnvagnsblogg fäller ihop och fäller upp barnvagnen Carena Kobbe.

Elin från Youtube-kanalen Barnvagnsblogg fäller ihop och fäller upp barnvagnen Carena Kobbe.

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa paraplysulkyn

1. Carena Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size - En vagn som blivit explosionsartat populär. Jag har själv ägt den i cirka 2 år nu, och den är fortfarande stabil. Den har hjul som inte skramlar och är gummerade, så det är inga grusätarhjul. Bygeln som sitter mellan barnets ben älskar dottern, enligt henne styr man vagnen med den! Vilket vi med mindre fantasi vet inte stämmer, utan man styr såklart med vagnens handtag, som tyvärr inte är justerbart i höjd. Jag är normallång och tycker att höjden är okej, maken är 190 cm och det funkar även för honom. Bromsen sitter i mitten och i början råkade jag sparka på den flera gånger så vagnen bromsades, men det hände som sagt bara precis i början. Suffletten är i det kortaste laget och likaså ryggstödet. Ihopfälld blir vagnen liten, verkligen superliten! Jag förvarar en av dom i en sänglåda under sängen. Nu vet jag vad ni tänker och ja, jag har faktiskt två exemplar av samma vagn hemma!

+

Enkel, liten, stabil

Kort sufflett, ojusterbart handtag

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för bilen

3. Carena Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size - Carena Kobbe. Även denna en perfekt vagn att ha i bilen. Ihopfälld får den måtten 54x46x27. Inte alls stor alltså. Vagnen har ett bra liggläge vilket kan vara bra om man är iväg en längre tid med barnen och de behöver sova en stund. Det är dock inte fullt liggläge. Jag gillar att Kobbe har en bygel utöver selen. Jag själv upplever att det känns lite säkrare när barnet kan "hålla i sig" i något, och det saknar en del vagnar. Ett annat plus med kobben är att den har en rem, vilket gör att du kan bära vagnen som en väska. Det kan vara bra i en del situationer. Jag har även läst att Kobbe är bra till äldre barn, en vän till mig har haft sin 4,5-åring i den trots att den är så liten. Alltså har vagnen en lång användningstid.

+

Bygeln

Inte fullt liggläge

Till Topplistan

link

Bästa resevagnen

1. Carena Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size - Kobbe Trend är en oerhört stor favorit bland familjer när det kommer till smidiga resevagnar! De största fördelarna med denna vagn är att den har ett bra liggläge, ställbart fotstöd samt en avtagbar bygel. Man kan även använda den med babyskydd från märken som Maxi Cosi, Cybex och Besafe, men adaptrarna får man köpa till. Något som däremot medföljer är ett insektsnät, samt en bärrem som man kan koppla på för att bära vagnen när den är ihopfälld. Varukorgen går att göra större om man behöver extra packutrymme. Vagnen är utrustad med enhands-ihopfällning, vilket betyder att den enkelt fälls ihop på ett par sekunder. Storleksmässigt ligger Kobben antingen strax under eller strax över vad som får följa med i handbagaget, beroende på flygbolaget. Överlag anser jag att Carena lyckats ta fram en liten vagn som ger otroligt mycket för pengarna!

+

Bra liggläge, prisvärd

Suffletten kunde varit lite längre

Till Topplistan

link