Advized - oberoende köprådlogologo
search
Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue en barnvagn från Cybex

Cybex Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

1 Återförsäljare

Lekmer logo

14 497 :-

länk

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa barnvagnen

2. Cybex Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue - Cybex har i Priam skapat en riktigt bra vagn som har det mesta för att funka under hela vagnperioden. Det är en vagn som känns ytterst robust och är skön att köra. Det finns bra tillbehör, t ex skidor, vilket gör att den funkar även på vintern där det är mycket snö. Det går att välja om man vill ha den så kallade Lux-sittdelen (som jag föredrar alla gånger p.g.a. helt plant liggläge) eller en 2 in 1-sittdel som är ergonomisk. Sittdelen i båda fallen är ombonad och bekväm för barnet som sitter högt utan att det blir ostadigt. Den är lätt att fälla ihop och går in smidigt i bilen. Priam är enligt mig en av de absolut snyggaste vagnarna på marknaden och att det dessutom är en mycket bra vagn gör den till en favorit. Nackdelen är priset som är i det högre skiktet, men för den som vill använda vagnen i flera år är det såklart värt det. På köpet ger den en riktig lyxkänsla också.

+

Snygg, bra körkänsla

Priset

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för vintern

1. Cybex Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue - Cybex Priam med Lux-chassit är verkligen en favorit, framför allt eftersom den är så allsidig! Den rullar väldigt skönt, både inne i stan och i terräng med sina swivelhjul. När vi åkte till ett väldigt snörikt Dalarna satte jag skidor på vagnen och vi tog oss fram supersmidigt! Skidor är kanske inte det bästa i stadsmiljö men då kan ni istället använda framhjul som är lika stora som bakhjulen. Bakhjulen kan då följa de spår som framhjulen redan gjort, vilket gör det smidigare att köra. Liggdelen är härligt ombonad och sittdelen går att fälla till plant liggläge. Sittdelen är rymlig, så det går att få plats med en mysig och varm åkpåse. Bygeln är av typen "swing away", där du enkelt knäpper upp bygeln och vrider den åt sidan, något jag uppskattar väldigt mycket på vintern när bylsiga overaller och skor lätt kan fastna. Det bästa med Cybex Priam är att den med rätt tillbehör funkar på alla underlag.

+

Mångsidig, generös sittdel

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa barnvagnen

Clara Ernberg

Av Clara Ernberg

Borttagen från listan 10 april 2019

Cybex Priam Lux...vart ska jag börja? Detta är i mitt tycke den ultimata vagnen för familjen som vill ha en snygg vagn som håller hela vagnperioden. Vagnen rullar otroligt lätt och är superenkel att fälla ihop om ni t.ex. ska in eller ut ur bilen. Varukorgen är lite liten, det går att göra den större men då blir den väldigt öppen istället. Liggdelen har en förlängningsbar sufflett, men är kanske ändå lite för kort för de soligaste dagarna. Suffletten på sittdelen gillade vi mer för den är lite längre i det förlängda läget. Vi gillar också att handtaget går att ha både väldigt högt och väldigt lågt. Det går lätt att klicka av liggdelen, vi lyfte dagligen enkelt upp den för trappan till vår lägenhet när vår baby sov i den. Liggläget blir helt plant och sittdelen har en hög rygg och bred sits, så även större barn får plats.