search
NXT60 (Sittvagn) en barnvagn från Emmaljunga

Emmaljunga NXT60 (Sittvagn)

0
Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa barnvagnen för stadsmiljö

Clara Ernberg

Av Clara Ernberg

Borttagen från listan 1 mars 2021

NXT60F är en liten kompakt vagn som svänger som en dröm och har en generös, plan liggyta. Fördelarna som cityvagn är att den är så liten att den tar sig fram överallt, och med lufthjulen så klarar den både kullersten och parkens terräng. Handtaget går att fälla inåt och då blir vagnen väldigt kompakt vilket uppskattas av alla men framförallt föräldern som inte behöver få en putt på vagnen varje gång någon går förbi på bussen. Suffletten skyddar bra mot stadens puls för en liten som sover men hade gärna fått vara lite längre för att skydda bättre mot solljus. Det jag gillar mest är den rymliga sittdelen som har plats även för större barn. Dock hamnar den lite lågt och jag föredrar att ha barnet högre upp och närmare mig. Nytt för 2020 års modell är att kullagren i hjulen är förbättrade för att vagnen ska kunna rulla mycket smidigare. Det här är vagnen för er som vill ha en rejäl och stabil vagn som blir liten ihopfälld och tar lite plats i bilen.

Bästa barnvagnen för landet

Clara Ernberg

Av Clara Ernberg

Borttagen från listan 1 mars 2021

Emmaljunga NXT60 Outback är en vagn som jag upplever är stabil och smidig för att ta sig fram på både ojämn och mer jämn mark. Emmaljunga NXT-serien har chassin i flera olika utföranden och bäst för skog och mark är Outback-chassit. Det går att välja mellan ergonomisk eller icke ergonomisk sits, den icke ergonomiska sittdelen är mer generös med plats och den ergonomiska har en vinterklädsel som jag tycker är genialisk. Jag skulle säga att valet beror lite på hur länge ni vill kunna använda sittdelen. Jag tycker att NXT60 rullar väldigt mjukt på ojämn mark med hjulen låsta och svänger smidigt på jämn mark med hjulen upplåsta. En stor fördel med NXT60 mot många andra vagnar är att den kan bli väldigt kompakt ihopfälld, vilket är bra för familjer med liten bil eller som behöver plats för annat i bilen.

Bästa barnvagnen

Clara Ernberg

Av Clara Ernberg

Borttagen från listan 10 december 2020

Emmaljunga NXT60F är enligt mig väldigt bra för familjer som behöver en vagn som blir kompakt ihopfälld, men som ändå är rejäl och pålitlig. Nytt för 2020 års modell är de förbättrade kullagren i hjulen. NXT60F har fullt liggläge vilket jag verkligen gillar, men också en hög rygg, så den rymmer även barn som är lite längre. Suffletten hade gärna fått vara lite längre, och även fotstödet. Varukorgen är rätt liten, men det är kanske inte heller så konstigt eftersom det är en mindre och mer kompakt vagn. Vagnen går att köpa i olika utföranden, så det här är en vagn som ni nästan kan skräddarsy efter era behov och hur ni rör er. Är ni mycket inne i stan så kanske ni väljer loungechassi och rör ni er mycket på grusvägar så är outdoorchassi att föredra. Denna vagn är smidig att köra och jag skulle säga att den med outdoor-hjulen klarar tuff terräng.