search

1. Uppababy Paket VISTA EMMET Övre Adapter + Regnskydd + Sysko…

Bästa syskonvagnen - Plats 1

Uppababy Vista. Det här är vagnarnas vagn! Det finns så många kombinationer och sätt att använda den på. Priset är något högt men jag lovar att den är värd varenda krona. Den är helt fantastisk.

Uppababy Vista är en syskonvagn som du bygger på längden/höjden, alltså blir den inte bredare än en singelvagn. Det tycker jag är ett stort plus, speciellt om du åker mycket kollektivt.

När du köper Vistan i syskonutförande så får du en adapter så att du kan fästa t ex liggdelen längst ner och ha sittdelen ovanför men det går att ha delarna på många olika vis, t ex både framåt- och bakåtvända.

Vistan är underbar att köra men kan upplevas något stötig på grus och i skog, så jag anser att det är en stadsvagn. Vill du kunna ha en syskonvagn och enkelvagn i ett så är Vista det du söker.

+

Variationerna

Stötig att köra

Rekommenderas av 1 Expert

Lekmer logo

14 192 :-

länk

2. Emmaljunga Double Viking 735 2019 Komplett syskonvagn

Bästa syskonvagnen - Plats 2

Emmaljunga Double Viking 735, min drömvagn och vapendragare. Jag och barnen älskar vår Double Viking!

Vagnen är 73,5 cm bred vilket innebär att du tar dig in ungefär överallt med den. Det är viktigt att veta om du ska välja en vagn på bredden. Jag tar min in och ut överallt, och så funkar den toppen att köra även inne i trånga affärer.

Vagnen är otroligt lättstyrd, jag kan styra den med en hand utan att behöva ta i. Sittdelarna går att ha både framåt- och bakåtvända. Nackdelen med sittdelarna är att de kan upplevas något trånga om barnet har t ex overall på sig.

Jag har kört Viking överallt - i skogen, på stranden, i varuhus - och ja, den funkar att köra lika bra överallt. Den är också lätt att fälla ihop fast den tar rätt stor plats i bagaget - MEN alla fördelar väger upp det. Denna vagn är en dröm!

+

Lättstyrd

Något stor ihopfälld

Rekommenderas av 4 Experter

Bonti logo

8 995 :-

länk
Baby V logo

8 995 :-

länk

3. Bugaboo Donkey2 Duo Aluminiumchassi

Bästa syskonvagnen - Plats 3

Bugaboo Donkey2, en vagn som jag tror att många har koll på trots att de inte har barn. Denna vagn tycker jag man ser överallt. Och jag förstår att så många väljer den, det är mycket vagn för pengarna.

Jag själv tycker dock att Donkeyn kan vara lite ranglig och svår att köra överallt. Det drar ner betyget på den något.

Även Donkey2 har sitsarna placerade på bredden men det som är så himla bra med den är att du faktiskt kan ta bort ena delen och använda den som singelvagn. Det går alltså att skjuta ihop chassit, och fästa en varukorg på sidan istället. Det är en dröm! Har du ett lite större barn som inte alltid behöver åka vagn så är det perfekt, du behöver inte köpa en extra vagn utan får liksom två i en.

+

Två vagnar i en

Något ranglig

Rekommenderas av 4 Experter

Köpbarnvagn logo

16 384 :-

länk
BabyWorld logo

16 385 :-

länk
Bonti logo

16 385 :-

länk

4. Mountain Buggy Duet v3 Syskonvagn (Svart Black)

Bästa syskonvagnen - Plats 4

Mountain Buggy Duet är en superbra syskonvagn i den lite lägre prisklassen. Sitsarna är placerade på bredden men den är väldigt smal vilket gör att du faktiskt tar dig in nästan överallt. Bor du i storstaden så är det ett perfekt alternativ.

Du kan fästa en liggdel på vagnen MEN min fem-månaders, som är rätt stor för sin ålder, hade inte fått plats i den länge till. Liggdelen är nämligen ganska smal så jag skulle säga att den inte går att använda särskilt länge, vilket jag tycker är negativt. Jag tycker att liggdelen bör vara större, så att man får plats med en bra och varm påse under vinterhalvåret och det är tveksamt om det går i denna.

Sittdelarna går inte heller att vända, utan de går bara att ha framåt, vilket kan vara en nackdel. Men har du äldre barn så är det ingen tvekan om att denna vagn är perfekt!

+

Smal

Endast framåtvända sittdelar

Rekommenderas av 2 Experter

Köpbarnvagn logo

5 479 :-

länk
Babyland logo

5 885 :-

länk
Bonti logo

7 999 :-

länk
Pixizoo logo

6 468 :-

Pris hämtat 25/10

länk
CDON logo

5 549 :-

länk
Jollyroom logo

5 999 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Baby Jogger City Mini Double GT (Svart Black)

Bästa syskonvagnen - Plats 5

Baby Jogger City Mini Double GT är en smidig och enkel syskonvagn som blir väldigt liten när den är ihopfälld. Det är ett plus om du behöver mycket plats för annat i bilen.

Jag tycker det är är en vagn för dig som har lite äldre barn, från ett år och uppåt ungefär, då sittdelarna bara går att ha framåt. Har du ett mindre barn så får du inte samma översikt över barnet och barnet kan inte se sin förälder. Men tycker du att det ändå är okej, så kan du köpa till en liggdel och då även använda den till spädbarn.

Vagnen är lättstyrd men lite svår att köra på annat än plant underlag. Suffletterna på vagnen är långa vilket är bra när det är soligt - barnen kan ligga och sova utan att få solen i ansiktet.

+

Liten ihopfälld

Endast framåtvända sittdelar

Rekommenderas av 3 Experter

Bamba logo

5 899 :-

länk
Jollyroom logo

6 390 :-

länk
ComputerSalg logo

7 680 :-

länk
Pixizoo logo

5 895 :-

Pris hämtat 25/10

länk
Babyland logo

5 690 :-

länk
Köpbarnvagn logo

6 390 :-

länk
CDON logo

6 490 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa syskonvagnen

NY

28 januari

Barnvagnar

Barnvagnar

12

Jag har två små barn som det är 18 månader mellan, vilket innebär att jag behöver ha en syskonvagn - annars blir det svårt att ta sig någonstans med båda barnen samtidigt!

Nadja Karjalainen betygsätter bästa syskonvagnen

Det finns olika typer av syskonvagnar, vissa har sitsarna placerade på bredden, andra på längden eller höjden, och och det är ju såklart en smaksak vad man gillar. Jag själv tycker båda modellerna har sina för- och nackdelar, helt klart. Det är också viktigt att gå igenom vad just er familj vill att en syskonvagn ska ha för funktioner. Ni kanske vill kunna köra vagnen överallt, både i skog och affär, ni kanske vill kunna använda vagnen även som enkelvagn, ni kanske är i behov av en syskonvagn som inte alls tar så stor plats i bilen - ja listan kan göras lång. Här listar jag mina absolut bästa syskonvagnar.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Nadja Karjalainen


Nadja Karjalainen

2019-01-28

Läs mer om oberoende experter