search
Bärselar

Bärselar

2 listor i den här kategorin

Bästa bärselen

Anna Ottosson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

476 har guidats av listorna

Omni 360 Cool Air Midnattsblå
Bärsele One Air Mesh (Svart)
360 Bärsele Pure Black

18 maj 2020 - Anna Ottosson placerade Ergobaby Omni 360 Cool Air Midnattsblå i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Så testar vi bärselar

Kan man verkligen vara expert på bärselar? OM man kan! Det finns de som brinner för det här med att bära barn, och vi har samlat några av dem. Här delar de med sig av sina bästa köpråd för bärselar och bärsjalar.

Experter testar Bärselar

Alla experter är väl insatta inom sitt område och har ofta testat flera av produkterna de rekommenderar, även om topplistorna i sig inte är baserade på tester. Här får du reda på värdefull information - som att spännet på selen kan vara lite krångligt att öppna, eller att en billigare sele avlastar överlägset mycket bättre än en annan som är dyrare. Eftersom våra experter är oberoende, och inte har några kopplingar till t.ex. ett varumärke, får du en bredd av olika produkter - allt baserat på expertens egen erfarenhet eller research. Vi har bland annat vår expert Clara, som inte bara är en barnvagnsnörd, utan även har avverkat en hel del bärselar. Hon föredrar ergonomiska bärselar, och i sin topplista bjuder hon på en presentation av fyra personliga favoriter.

Välkommen in till en lite nördigare värld av bärselar och bärsjalar där du förhoppningsvis kan hitta rätt bärdon för just dig!