search
Minikid 2.0 (Svart) en bilbarnstol från Axkid

Axkid Minikid 2.0 (Svart)

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

3 290 :-

länk

3 290 :-

länk

3 290 :-

länk

3 290 :-

länk

3 990 :-

länk

3 290 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

4. Axkid Minikid 2.0 (Svart) - Axkid Minikid är en annan testvinnare. Stolen passar stora barn, vilket gör att de kan sitta bakåtvända på ett bekvämt sätt länge. Stolen monteras på samma sätt som Britax Hi-Way med förankringsband och stödben, och den tar liten plats i bilen även om jag tycker att det finns stolar som är smidigare. Nackskyddet är reglerbart vilket blir mer bekvämt och gör att huvudet inte faller bakåt lika lätt om barnet somnar. Det finns också lutningslägen som går att justera beroende på barnets ålder (det är säkrast att sitta så upprätt som möjligt). Prismässigt ligger stolen lite högre än mina andra favoriter, men det är ändå ett bra pris och inte i närheten av vad en bakåtvänd stol kan kosta i de högre klasserna.

+

Bekväm och rymlig

Priset

Till Topplistan

link

Bästa bilbarnstolen för långa barn

2. Axkid Minikid 2.0 (Svart) - Axkid Minikid är för barn mellan 0-25 kg och upp till ca 125 cm. Det är en robust stol som är superlätt att montera tack vare de självåtspännande banden, du behöver bara trycka ner stolen i sätet för att banden ska dras åt. Den har en lång rygg och är rymlig i sidan, så bredaxlade och större barn får plats utan problem. Stolen har en djup sits men låga sidor, så barnet kan sitta skräddare och samtidigt få bra med plats för benen. Man kan även flytta ut stolen en bit på sätet för att ge barnet mer benplats. Grenspännet sitter lite längre in än på många andra stolar men det är nog den enda nackdelen. Det här är en mycket bra stol för större barn eftersom den är rymlig inuti men tar lite plats i bilen och är lätt att flytta mellan bilar.

+

Passar i de flesta bilar

Grenspännet kan ge tryck mot låren

Till Topplistan

link

Bästa bilbarnstolen för liten bil

2. Axkid Minikid 2.0 (Svart) - Axkid Minikid 2.0 fungerar upp till 25 kg och ca 125 cm. Monteras med bilbälte, underförankringsband ner i bilgolvet och stödben. Minikids fördel mot Max-Way är att den har låga sidor och djupare sits, så barnet kan sitta i skräddarställning även när det är trångt om benplats. Minikid har band som är självåtspännande, man behöver med andra ord bara trycka ner stolen i sätet så dras banden åt. Det gör att man lätt kan få stolen att sitta hårt även när det är trångt om plats att dra i band. Minikid räcker också för hela tiden barnet ska åka bakåtvänt eftersom den är en av de längsta stolarna på marknaden. Stolen är rymlig, så även bredaxlade barn får plats. Huvudstödet ställs in automatiskt när man drar åt selen, så den passar även åt familjer som vill ha olika stora barn i stolen. Detta är min personliga favorit som jag haft sen 2012!

+

Passar i de flesta bilar

Grenspännet kan trycka i grenen

Till Topplistan

link

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

1. Axkid Minikid 2.0 (Svart) - Minikid är min stora favorit när det kommer till bakåtvända bilbarnstolar, för den är bra på så många olika punkter. Till exempel har den en av de längsta ryggarna, så barnet kan åka bakåtvänt och säkert ända upp till 25 kg och ca 125 cm (6-7 år). Stolen är superlätt att montera tack vare de självåtspännande banden, det är bara att trycka ner stolen i sätet så dras banden åt. Jag monterar den på ca 40 sekunder! Eftersom man monterar den med hjälp av bilbältet så passar den i de flesta bilar. Stolen sitter ofta bra i både fram- och baksäte, så man kan lätt skifta mellan platser och behöver inte köpa en ny stol om man till exempel skaffar ny bil, eller om barnet ska åka med andra. Minikid är en mycket omtyckt och bra stol som passar de flesta familjer och bilar. Den vinner över Max-Way för att den räcker lite längre och är lite lättare att montera.

+

Passar i de flesta bilar

Till Topplistan

link