Advized - oberoende köprådlogologo
search
Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black) en bilbarnstol från Britax

Britax Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black)

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Baby V logo

2 191 :-

länk
Jollyroom logo

2 191 :-

länk
CDON logo

2 395 :-

länk
Babyshop logo

2 995 :-

länk
Lekmer logo

2 995 :-

länk
Babyland logo

2 395 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

2. Britax Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black) - Britax Max-Way var min andra bakåtvända bilbarnstol och var tänkt som en uppgradering. Även denna upplever jag som både smidig och enkel. Max-Way är dock lite större än Hi-Way, och jag blev tvungen att byta ut den då det blev trångt för passageraren framför och min dotter fick inte riktigt plats med benen. Men har man en stor bil skulle jag helt klart välja denna framför Hi-Way! Stolen är ombonad, med djup sittyta och har ett bra nackstöd för att förhindra att barnets huvud faller bakåt. Lutningen på stolen går att justera med en frigolitkloss som köps till. Nackstödet går dessutom att enkelt justera. Priset är något högre än Hi-Way, men så är det också en mer påkostad stol.

+

Ombonad, priset

Kan upplevas som stor

Till Topplistan

link

Bästa bilbarnstolen för liten bil

1. Britax Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black) - Britax Max-Way kan man använda upp till 25 kg / ca 118-120 cm. Man monterar den med bilens bälte, stödben och underförankringsband som går ner i bilens golv. Den får också plats i långfärdsbuss där man monterar på samma sätt. Eftersom Max-Way är smal baktill kan man ofta ha stolen i mitten på baksätet, mellan framsätenas ryggar. Då får barnet bra med benplats och de vuxna kan ha sätet längre bak. Stolen har höga sidor så barnet kan ha svårt att sitta i skräddarställning, men då sitsen är så pass kort kan man flytta ut stolen lite på sätet. Då kan det större barnet ha fötterna mellan säte och stol. Max-Way passar de flesta familjer, men framförallt de som har flera stolar i bilen eller ska flytta stolen ofta mellan olika bilar. Det är en stol som räcker för hela tiden efter babyskyddet fram tills barnet kan byta till framåtvänd bilstol vid 6-7 års ålder.

Till Topplistan

link

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

2. Britax Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black) - Max-Way räcker, precis som Minikid, mycket länge, och barnet kan åka bakåtvänt upp till ca 118 cm och 25 kg (6-7 år). Stolen väger väldigt lite, så den är lätt att bära och flytta mellan bilar, eller ta med på långfärdsbuss och flygplan. Det här är en stol som passar dem som kanske inte har en egen bil och behöver bära stolen mycket, kanske mellan bilpooler eller för att montera i andras bilar. Man kan lätt bära stolen med ena handen och köra barnvagnen med den andra. Max-Way är enkel i sig, det är få saker som kan gå sönder och den passar både fram och bak i nästan alla bilar, samt tar väldigt liten plats. Om jag ska jämföra med skor så är Max-Way en helt vanligt gympasko, fungerar bra för de flesta familjer och i alla situationer. I sin enkelhet är den en fantastisk stol.

Till Topplistan

link