search
Römer Max-Way Plus Storm Grey en bilbarnstol från Britax

Britax Römer Max-Way Plus Storm Grey

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

2 995 :-

länk

2 995 :-

länk

2 995 :-

länk

2 995 :-

länk

2 995 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa bilbarnstolen för långa barn

3. Britax Römer Max-Way Plus Storm Grey - Max-Way Plus är en stol för barn mellan 9-25 kg och upp till ca 125 cm i längd. Max-Way Plus är uppdateringen på Max-Way, och stolen har nu större huvudstöd och extra sidokrockskydd för ökad säkerhet. Stolen väger inte så mycket, vilket gör den lätt att bära med sig och flytta mellan bilar. Den är smidig att ha med sig på t.ex. tåg, och enkel att montera när man kommer fram. Stolen har kort sittdjup och höga sidor, så det kan vara svårt att sitta skräddare, men det går att flytta ut stolen en bit på sätet. På så sätt kan barnet sitta skönt med benen genom att ha fötterna mellan stol och säte. Max-Way Plus är lite smalare inuti, så det kan bli något trångt för bredaxlade barn, men är barnet normalstort så fungerar stolen mycket bra. Har man ett normalstort eller smalare barn som vill sitta som på en stol, och inte ha benen i skräddarposition, är Max-Way Plus helt rätt val.

+

Lätt stol som tar liten plats

Kan bli trång för bredaxlade barn

Till Topplistan

link

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

2. Britax Römer Max-Way Plus Storm Grey - Max-Way Plus är en uppdatering av bilbarnstolen Max-Way. Nytt med denna stol är att den fått ett större huvudstöd samt ett sidokrockskydd. På grund av det större huvudstödet blir stolsryggen här lite längre än med gamla Max-Way, vilket gör att Max-Way Plus funkar fint ända upp tills barnet är ca 120-125 cm långt och väger 25 kg. Stolen monteras med bilens bilens bälte, stödben och underförankringsband som går ner i bilens golv. Max Way Plus är både liten och enkel att montera. Barnet sitter bekvämt med benen mellan sätet och stolen, även när hen kommit upp i sjuårsåldern. Här får du det allra senaste vad gäller säkerhet, och vill du ha en stol som räcker redan från 9-10 månader ända upp till 6-7 år så är detta ett utmärkt val till ett rimligt pris.

+

Smidig och enkel

Ej för barn under ca 10 månader

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa bilbarnstolen för liten bil

Madde Ericsson

Av Madde Ericsson

Borttagen från listan 25 november 2019

Max-Way Plus är en uppdatering av Max-Way, mycket är samma men stolen har fått ett större huvudstöd och sidokrockskydd (som går att skruva ur) för ökad säkerhet vid sidokrockar. Tack vare det större huvudstödet kan man använda stolen lite längre än vanliga Max-Way, till ca 120-125cm och 25kg. Man monterar den med bilens bälte, stödben och underförankringsband som går ner i bilens golv. Stolen tar liten plats och är smidig att montera i de flesta bilar. Större barn kan sitta skönt med benen mellan sätet och stolen, så den är bekväm att använda ända tills barnet är 6-7 år. Plus-modellen är lite dyrare än vanliga Max-Way, men här får man det senaste när det gäller sidokrockskydd och säkerhet. Är man ute efter en stol med hög säkerhet som räcker från att barnet är ca 9-10 månader till 6-7 år så är detta ett bra val i mellanprisnivå.