search
Black Friday - TV

Black Friday - TV

3 listor i den här kategorin

Black Friday - Bästa deals på TV-apparater under 10 000 kr

Philips 43PUS9235
Stamp

30 november 2020 - Åge Nielsen tycker att Philips fick till en fullträff med 43PUS9235 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Black Friday - Bästa deals på TV-apparater under 15 000 kr

Samsung UE75TU8005
Stamp

29 november 2020 - Läs mer om varför Samsung UE75TU8005 kom på första plats när experten Åge Nielsen valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Black Friday - Bästa deals på TV-apparater under 5000 kr

Philips 58PUS7855
Stamp

30 november 2020 - Läs mer om varför Philips 58PUS7855 kom på första plats när experten Peter Olsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Experter listar Black Friday-deals på TV-apparater

Vill du göra ett klipp på en TV under Black Friday? Här blir du serverad de absolut bästa dealsen, handplockade av riktiga experter i området! Inom denna kategori så bevakar personer som besitter stor kunskap om TV-apparater de olika webbutikerna. Varje dag under Black Week håller de koll på erbjudanden, listar de bästa köpen och uppdaterar sina listor ifall bättre deals dyker upp. Eftersom de besitter stor kunskap om TV-apparater så kan de avgöra vad som är ett bra köp på riktigt.

Experter testar Black Friday - TV

Åge Nielsen håller ett nära öga på marknaden även när det inte är Black Week, och har därför stenkoll på vad olika modeller kostade när de släpptes. Han vet vilka delar som är viktigast i en TV och vad som verkligen är prisvärt. Peter Olsson är också insatt i allt som har med hemmabio att göra - en självklar del i detta är såklart bild. Både Åge och Peter är helt oberoende och inte påverkade av någon tredje part när de tipsar om Black Friday-deals på TV-apparater.