Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Blenders

Blenders

4 listor i den här kategorin

Bästa blendern för raw food

RAW X 2,5 Turbo med Slowstart, 2,5 Hästkrafter, 2 L Svart
The Boss
Designer 625, Slate Grey

24 april 2019 - Paul Allaverdi placerade Raw RAW X 2,5 Turbo med Slowstart, 2,5 Hästkrafter, 2 L Svart i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa blendern

Sage Blender The Kinetix Twist

17 maj 2019 - Peter Wåhlén tycker att Sage fick till en fullträff med Blender The Kinetix Twist och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa blendern för smoothies

The Boss 2 Go Blender BPB 550 BAL UK Silver
3735 Smoothie mixer "Fit for Fun"
SMR 2.0

28 mars 2019 - Peter Wåhlén placerade Sage The Boss 2 Go Blender BPB 550 BAL UK Silver i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa blendern under 1000 kr

Electrolux Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål

14 maj 2019 - Läs mer om varför Electrolux Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål kom på första plats när experten Peter Wåhlén valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi blenders

Om du letar efter en bra blender (eller mixer om du hellre vill kalla den det) har du hamnat helt rätt! Här har våra experter skapat topplistor med sina favoriter. Få köpråd från Peter - en konditor som använder blendern till allt från att göra glass till att laga soppor, såser och smoothies. Med andra ord har han riktigt bra koll på vilken typ av blender som passar till vad. Eller ta hjälp av Paul, som egentligen köper på tok för mycket köksprylar men mer än gärna delar med sig av sin erfarenhet. Är du inne på raw food är det Pauls lista du ska kika på.

Experter testar Blenders

Eftersom en blender kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen har vi lite olika topplistor för att göra det lättare för dig att hitta just det du är ute efter. Topplistorna här på Advized är inte vanliga test, utan köpråd från våra experter som har testat massvis av olika köksprodukter och vet vilka som är bäst. Experterna skriver helt utifrån egna åsikter och erfarenheter, så du kan lita på att du får bra och ärliga tips.