search
Blenders

Blenders

5 listor i den här kategorin

Wilfa Blender BBLSP-1800S - enkel och bra för smoothies

12345
Wilfa Blender BBLSP-1800S - Test - enkel och bra för smoothies

Vårt senaste test, 17 december 2019 - Vår expert Paul Allaverdi recenserar Wilfa BBLSP-1800S Xplode Vital.

Till testet

link

Bästa blendern under 1000 kr

Electrolux Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål

30 november 2019 - Peter Wåhlén tycker att Electrolux fick till en fullträff med Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa blendern

Sage Blender The Kinetix Twist

30 november 2019 - Peter Wåhlén tycker att Sage fick till en fullträff med Blender The Kinetix Twist och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa blendern för smoothies

Paul Allaverdi
Peter Wåhlén

2 experter tipsar

424 har guidats av listorna

Professional Blender
Designer 625, Slate Grey
Masterpiece Blender ESB9300 Rostfritt Stål

4 december 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Hamilton Beach Professional Blender slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa blendern för raw food

Hamilton Beach Professional Blender

4 december 2019 - Läs mer om varför Hamilton Beach Professional Blender kom på första plats när experten Paul Allaverdi valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi blenders

Om du letar efter en bra blender (eller mixer om du hellre vill kalla den det) har du hamnat helt rätt! Här har våra experter skapat topplistor med sina favoriter. Få köpråd från Peter - en konditor som använder blendern till allt från att göra glass till att laga soppor, såser och smoothies. Med andra ord har han riktigt bra koll på vilken typ av blender som passar till vad. Eller ta hjälp av Paul, som egentligen köper på tok för mycket köksprylar men mer än gärna delar med sig av sin erfarenhet. Är du inne på raw food är det Pauls lista du ska kika på.

Experter testar Blenders

Eftersom en blender kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen har vi lite olika topplistor för att göra det lättare för dig att hitta just det du är ute efter. Topplistorna här på Advized är inte vanliga test, utan köpråd från våra experter som har testat massvis av olika köksprodukter och vet vilka som är bäst. Experterna skriver helt utifrån egna åsikter och erfarenheter, så du kan lita på att du får bra och ärliga tips.