Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Rubrikikon för Blenders

Blenders

1 ny lista senaste månaden

Bästa blendern för raw food

Hamilton Beach Professional Blender

4 juli 2019 - Läs mer om varför Hamilton Beach Professional Blender kom på första plats när experten Paul Allaverdi valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa blendern under 1000 kr

Electrolux Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål

28 juni 2019 - Peter Wåhlén tycker att Electrolux fick till en fullträff med Creative Blender 1,5 liter Svart/Rostfritt Stål och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa blendern för smoothies

Paul Allaverdi
Peter Wåhlén

2 experter tipsar

78 har guidats av listorna

Hamilton Beach Professional Blender

26 juni 2019 - Paul Allaverdi tycker att Hamilton Beach fick till en fullträff med Professional Blender och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa blendern

Blender The Kinetix Twist
WBLB-1400
Classic 575, Black

19 juni 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wåhlén får välja. Få all info om varför Sage Blender The Kinetix Twist slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi blenders

Om du letar efter en bra blender (eller mixer om du hellre vill kalla den det) har du hamnat helt rätt! Här har våra experter skapat topplistor med sina favoriter. Få köpråd från Peter - en konditor som använder blendern till allt från att göra glass till att laga soppor, såser och smoothies. Med andra ord har han riktigt bra koll på vilken typ av blender som passar till vad. Eller ta hjälp av Paul, som egentligen köper på tok för mycket köksprylar men mer än gärna delar med sig av sin erfarenhet. Är du inne på raw food är det Pauls lista du ska kika på.

Experter testar Blenders

Eftersom en blender kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen har vi lite olika topplistor för att göra det lättare för dig att hitta just det du är ute efter. Topplistorna här på Advized är inte vanliga test, utan köpråd från våra experter som har testat massvis av olika köksprodukter och vet vilka som är bäst. Experterna skriver helt utifrån egna åsikter och erfarenheter, så du kan lita på att du får bra och ärliga tips.