search
ESB9300 en Blenders & stavmixers från Electrolux
Stämpel

Electrolux ESB9300

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

1 Återförsäljare

prisjakt logo

Priser från Prisjakt

I lager

2 980 :-

länk till produkten

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa blendern för smoothies

3. Electrolux ESB9300 - Denna maskin är rätt lik Hamilton Beachs blender på många sätt. Denna känns dock mer smidig att ha framme hela tiden, medan Hamilton Beachs blender kan upplevas som klumpig och stor. Är det en viktig egenskap så skulle jag rekommendera den här (eller Vitamix, om budgeten håller). För mixande av smoothies så gör Electrolux blender definitivt sitt jobb. Vissa maskiner brukar kräva att du använder en mixerstav för att göra smoothies - en stav du för in i matningshålet på locket för att trycka ner frysta råvaror. Fördelen med Electrolux blender är att en mixerstav inte behövs, då den är lite lutad vilket skapar en perfekt cirkulation av råvarorna. Denna blender är aningen långsammare än de andra på listan, då motorn inte är lika stark. Söker du en blender med ett bra pris, många valmöjligheter och en väldigt fin design så är denna rätt för dig!

+

Enkel, fin design

Inte lika stark som sina listvänner

Till Topplistan

link

Bästa blendern

4. Electrolux ESB9300 - Blendern från Electrolux Masterpiece-serien genomsyras av kvalitet, hållbarhet och bra tekniska lösningar genom dess patenterade PowerTilt-teknik. Som namnet skvallrar om så lutar blendern, med cirka 5 grader. Det fina med PowerTilt-tekniken och det jag oftast upplever som ett problem med vissa andra blenders är att det ofta fastnar mycket på kanterna och att man behöver skaka maskinen kraftigt för att resultatet ska bli slätt. Det behöver du alltså inte tänka på här, eftersom Electrolux redan gjort jobbet åt dig i och med konstruktionen. Masterpiece Blender mixar verkligen med både hastighet, precision och i ett jämnt flöde. Sett man till vad man får för pengarna och blenderns mångsidighet är detta verkligen inte ett köp att tveka över.

+

PowerTilt-tekniken

Till Topplistan

link

Bästa blendern för raw food

4. Electrolux ESB9300 - Om du inte riktigt har pengarna för Blendtecs 625 och känner att en helt manuell blender inte är för dig, så passar denna perfekt! Det du bör veta i förhand är att motorn är svagast av de fyra maskinerna i listan, om du t.ex ska krossa mycket is kan det ta lite längre tid. Men tekniken i det automatiska är bra. Personligen så tycker jag att den gör ett utmärkt jobb för en t.ex kall soppa som gazpacho. Eftersom nummer 1 på listan är i samma prisklass så kanske du undrar varför du ens skulle välja denna. Mitt svar är att om du inte behöver en så kraftfull maskin, men vill ha fler automatiska funktioner så passar denna bättre. Valmöjligheterna är betydligt fler! En bra egenskap är att formen på behållaren är lite tiltad, vilket gör att innehållet kommer roteras runt från botten till toppen, så du slipper använda en mixstav. Detta är en bra helautomatisk blender till ett bra pris!

+

Bra automatik, bra pris!

Inte lika kraftfull

Till Topplistan

link