Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search

1. Sage The Boss 2 Go Blender BPB 550 BAL UK Silver

Bästa blendern för smoothies - Plats 1

Vid första anblick kanske detta ser ut som vilken "2 Go"-blender som helst, men tittar vi lite noggrannare så ser vi att konstruktionen är helt annorlunda från listans trea och fyra.

Först och främst är den helt knapplös vilket innebär att du startar den genom att vrida fast bägaren och knivenheten. Kombinationen med de specialutformade knivarna och en stark motor gör att din smoothie blir extremt slät. Kniven och knivbasen är konvex, vilket får ingredienserna att rotera i ett flöde, istället för att sugas ner mot botten och fastna.

Flaskan är tillverkad av samma material som ett flygplansfönster(!), vilket innebär extrem hållbarhet. Knivdel och motordel connectar stål mot stål, vilket även det innebär längre hållbarhet.

Jag skulle kunna skriva i oändlighet om denna blender för att det finns så många fördelar med den. Jag hade klickat hem den på två röda!

+

Genomtänkt i varje detalj

Kökets favoriter logo

1 836 :-

länk
Adlibris logo

2 295 :-

länk
Cervera logo

1 899 :-

Pris hämtat 27/5

länk
Bagaren och Kocken logo

1 795 :-

länk
Elgiganten logo

1 795 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Severin 3735 Smoothie mixer "Fit for Fun"

Bästa blendern för smoothies - Plats 2

Denna 2 Go-blender må se anspråkslös ut, men faktum är att den utför sitt jobb med gott betyg och har en funktion som jag blir lite fascinerad av. Vad det är kommer jag avslöja i slutet av texten!

Här har Severin skapat en blender som jag tycker levererar det den ska, särskilt med tanke på sitt pris. Att den dessutom är liten och sparar plats på diskbänken är ett stort plus.

För att vara så slimmad har Severin verkligen lyckats med kraften i maskinen, den jobbar på ett snabbt sätt och skapar inte för mycket friktion, vilket gör att din smoothie behåller sin fräscha känsla längre.

Nu kanske du tänker, "men var är av- och på-knappen?" Faktum är att denna blender är knapplös! Fördelen med det är att du har kontroll på ett helt annat sätt för att den stoppas så fort du släpper, det blir helt enkelt som en typ av pulseffekt.

+

Knapplös, prisvärd

Proshop logo

253 :-

länk
CDON logo

289 :-

länk

3. Andersson SMR 2.0

Bästa blendern för smoothies - Plats 3

Andersson som märke är för mig en uppstickare som på bred front plockar mark. För sitt låga pris är jag djupt imponerad över hur mycket deras blender levererar.

Det häftiga med Anderssons "2 Go"-blender är att jag nästan vill påstå att det är ett mellanting mellan en blender och en råsaftcentrifug. Skillnaden är att den inte separerar fibrerna från juicen, utan mixar dom extremt fint, något den klarar av att göra tack vare en stark motor på 1000 Watt och ett varvtal på hela 25 000 varv/minut.

Diggar du en nice smoothie så kan jag verkligen rekommendera denna blender, inte bara för att det går på ett kick utan du också för att du kan göra tre rejäla satser på en gång - du får nämligen med två stycken 800 ml-flaskor och en 1 liters-flaska.

För detta priset får du verkligen en blender som är mångsidig med hög prestanda!

+

Bra på att bryta ner råvarorna

NetOnNet logo

499 :-

länk

4. C3 Mix Go

Bästa blendern för smoothies - Plats 4

Det som sticker ut med C3 Mix Go är att den mer liknar en traditionell blender eftersom den har två hastigheter och en pulsfunktion, men här kan du dessutom enkelt ta med dig mixerkannan till jobbet eller skolan.

I och med blenderns funktioner får du mer kontroll och känsla och kan hitta just ditt perfekta sätt att göra en bra smoothie. För det låga priset levererar den högklassig prestanda och mixar väldigt effektivt, och jag tycker jag får väldigt mycket produkt för pengarna.

Ett extra plus är att mixerkannan är gjuten med dubbellager, vilket innebär att den håller din smoothie kyld något längre.

Kontentan: söker du en "2 Go"-blender som du vill kunna experimentera fram din unika smak och konsistens in i minsta detalj med, så ska du lägga dina slantar på denna.

+

Möjlighet att mixa med precision

Ellos logo

299 :-

länk
Ginza logo

309 :-

länk
Shopping4net logo

309 :-

länk
Proshop logo

311 :-

länk
Kökets favoriter logo

325 :-

länk
Confident Living logo

328 :-

länk
KitchenTime logo

328 :-

länk
CDON logo

328 :-

länk
Hemmy logo

449 :-

länk
Webhallen logo

279 :-

länk
HusochHemma logo

299 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa blendern för smoothies

calendar

22 maj 2019

Blenders

Blenders

41

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Äntligen, du ska investera i en blender för smoothies! ... men vad nu, när man tittar på beskrivningarna av vilken blender som helst står det ju ”perfekt för smoothies”, hur ska du då veta vilken du ska välja? Oroa dig inte! I denna lista tipsar jag om fyra bra blenders för smoothies. Jag har riktat in fokus på blenders "2 Go”, vilket som namnet avslöjar är en maskin där själva mixerkannan används som flaska - du behöver endast skruva på locket för att sedan sprinta till bussen. Här snackar vi inga krångliga funktioner, utan det är bara att trycka på en knapp så har du en schysst smoothie på någon minut. Tre av de fyra blenders jag valt ut ligger i en prisklass under 700 kronor, den enda som skenar iväg i pris är jag helt starstruck av så den måste bara få hänga med!

Peter Wåhlén betygsätter bästa blendern för smoothies

Mango och kanel, funkar det? Absolut, den lilla sötman från kanelen lyfter verkligen fram smaken av mangon. Om du inte har provat, gör det!

})}

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Peter Wåhlén


Peter Wåhlén

Läs mer om oberoende experter