search
Brädspel

Brädspel

3 listor i den här kategorin

Bästa brädspelet för familjen

Repros 7 Wonders (Sv)

28 april 2020 - Peter Wahlström tycker att Repros fick till en fullträff med 7 Wonders (Sv) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för två spelare

Repros 7 Wonders Duel (Sv)

28 april 2020 - Peter Wahlström tycker att Repros fick till en fullträff med 7 Wonders Duel (Sv) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för vuxna

Arkham Horror - 3rd Edition (UK)
(International Edition)
Resistance Avalon

28 april 2020 - Peter Wahlström placerade Enigma Arkham Horror - 3rd Edition (UK) i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi brädspel

Brädspel är den ultimata sällskapsaktiviteten oavsett om ni är ett kompisgäng på fest eller ska ha ett stort familjehäng. Dock är det ju himla tråkigt att lägga pengar på ett brädspel som sedan visar sig vara ett stort sömnpiller eller alldeles för krångligt för mormor att spela. Här har vår expert Peter Wahlström listat de bästa brädspelen för olika typer av sammanhang som garanterat kommer ge er en rolig spelstund!

Experter testar Brädspel

Peter är en tvättäkta brädspelsentusiast som testar ungefär 2 nya brädspel varje vecka. Som följd har han testat de flesta populära spelen som finns på marknaden, och även ett gäng lite mer obskyra brädspel. Som alla våra experter är Peter helt oberoende när han skriver sina listor, och rekommenderar bara spel han själv gillar.

I brädspelen han rekommenderat för familjen har han haft de yngre familjemedlemmarna i åtanke, och därför lagt lite extra fokus på förlåtande spel med korta spelrundor. Brädspelen han rekommenderat för vuxna är roliga, utmanande spel som kommer bjuda på skratt och tävlingslysten stämning.