search
Brödrostar

Brödrostar

1 lista i den här kategorin

Bästa brödrosten

Breville New York 2 Slice
Stamp

22 september 2020 - Paul Allaverdi tycker att Breville fick till en fullträff med New York 2 Slice och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi brödrostar

Du kanske tänker att en brödrost är en brödrost, men faktum är att det finns en rad olika variationer som avgör vilken som kommer att passa bäst för just dig och ditt kök. Tur då att våra experter inom köksmaskiner här serverar tips på de absolut bästa brödrostarna på marknaden! Experterna har genom sin erfarenhet och kunskap valt ut de brödrostar som de anser tillhör toppskiktet och sedan kokat ner det till lättöverskådliga listor. Experterna har ofta själva testat och ägt brödrostarna de rekommenderar, ibland har de även utgått från research när de rekommenderar produkter. De är noga med att endast rekommendera sådant de själva skulle kunna tänka sig att köpa och är extremt kräsna när de väljer ut produkterna. På så sätt får du en genväg till de bästa köpen!

Experter testar Brödrostar

En av våra experter inom brödrostar heter Paul Allaverdi och är i grunden kaffeexpert, men besitter stor kunskap om de flesta köksapparater du kan tänka dig. Nämn en obskyr kökspryl och chanserna är goda att Paul har testat den 🙂 Han har många vänner och bekanta i restaurangbranschen och åker gärna runt och testar de allra senaste produkterna inom matlagning - innan vanliga konsumenter ens hört talas om dem. Paul är självklart helt oberoende och rekommenderar bara produkter utifrån sina egna åsikter, aldrig på uppdrag av någon tredje part.