search
Cykeltrainers

Cykeltrainers

1 lista i den här kategorin

Bästa cykeltrainern

Tacx Neo 2T Smart T2875
Stamp

10 januari 2021 - Jonas Jönsson tycker att Tacx fick till en fullträff med Neo 2T Smart T2875 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi cykeltrainers

En cykeltrainer är perfekt om du vill kunna träna på din vanliga cykel inomhus. Toppen när vädret börjat bli lite väl ruskigt eller om du vill slippa en stor motionscykel i vardagsrummet. Det finns olika varianter av cykeltrainers: sådana där du tar av ena hjulet på cykeln och sedan monterar den på trainern och sådana där du monterar cykeln på trainern med båda hjulen på. Det finns även så kallade "smarta" trainers som du kan koppla upp mot en app och cykla i virtuella världar med.

Experter testar Cykeltrainers

Här tipsar cykelexperten Jonas Jönsson om vilka cykeltrainers som är allra bäst på marknaden just nu. Jonas är en riktig cykelfantast som själv använder sig av cykeltrainers och har testat både vanliga och smarta modeller. I sina listor så rekommenderar han trainers som han utifrån sin erfarenhet och kunskap anser är de bästa. Oavsett om du är en seriös tävlingscyklist eller vill prova på cykeltrainer för första gången så finns här något för dig! Jonas är som alla experter på Advized oberoende - det betyder att ingen påverkat honom när han valt vilka produkter han tagit med i sina listor.