search
Cyklar

Cyklar

6 nya listor senaste månaden

Bästa damcykeln

Monark KARIN, 3-VXL

7 juli 2020 - Jonas Jönsson tycker att Monark fick till en fullträff med KARIN, 3-VXL och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa hybridcykeln

Bmc Alpenchallenge AC01 Alfine 11 Fender

6 juli 2020 - Jonas Jönsson tycker att Bmc fick till en fullträff med Alpenchallenge AC01 Alfine 11 Fender och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa racercykeln

Specialized 2020 Venge Pro

15 juni 2020 - Läs mer om varför Specialized 2020 Venge Pro kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa cykellåset

Basta Solid Plus XL
RLC 140 Insert Chain - Black
EVOLUTION STD SSF

6 juli 2020 - Jonas Jönsson placerade Axa Basta Solid Plus XL i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa MTB-cykeln

Specialized Stumpjumper Comp Carbon 29 2020

2 juni 2020 - Läs mer om varför Specialized Stumpjumper Comp Carbon 29 2020 kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa hopfällbara cykeln

M3L 2020
Svart
NY
Joe Turné 27.5 tum 51 cm 27 V - Svart/Grön

18 juni 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Jonas Jönsson får välja. Få all info om varför Brompton M3L 2020 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa allround-cykeln

920 2019
Backroad GRX RX810
Nuroad Pro FE Grey/black (2020)

8 juli 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Jonas Jönsson får välja. Få all info om varför Trek 920 2019 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa gravel bike

Canyon Grail CF SL 7.0

7 juli 2020 - Jonas Jönsson tycker att Canyon fick till en fullträff med Grail CF SL 7.0 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa barncykeln

Stiga Springcykel Runracer C12, Blå

8 juli 2020 - Jonas Jönsson tycker att Stiga fick till en fullträff med Springcykel Runracer C12, Blå och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa cykelhjälmen

Giro Aether Hjälm (MIPS)

7 juli 2020 - Läs mer om varför Giro Aether Hjälm (MIPS) kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi cyklar

Vi vill göra det enklare för dig att hitta en bra cykel! Därför har vi samlat några personer som förhoppningsvis kan hjälpa dig att hitta rätt, oavsett om du är ute efter en hopfällbar cykel, en cykel för pendling, eller bara vill veta vilken damcykel som är bäst enligt våra experter.

Experter testar Cyklar

Våra cykel-experter är vanliga personer med ett stort intresse för allt som har med cykling och cyklar att höra. Ofta har de testat flera av produkterna de rekommenderar, och i annat fall tipsar de om cyklar som de gjort research om eller som är från ett bra märke. Alla experter har stenkoll på sitt område och tipsar bara om produkter de själva skulle kunna tänka sig att köpa.

Jonas Jönsson är en av våra cykel-experter som har haft sitt intresse sedan barnsben. Allt började med att han som barn cyklade till alla sina aktiviteter, till att han började meka med dem, köra racer-cykel i terräng och cykel-pendla till kontoret. Idag äger han hela åtta cyklar för alla möjliga aktiviteter, och ger här sina bästa tips utifrån sin samlade erfarenhet.