Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Cyklar

Cyklar

7 listor i den här kategorin

Bästa damcykeln

Monark KARIN, 3-VXL

11 september 2019 - Jonas Jönsson tycker att Monark fick till en fullträff med KARIN, 3-VXL och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa racercykeln

Cervelo S3 Disc Ultegra Di2 8070 Racercykel Gul/Svart (2019)

3 september 2019 - Läs mer om varför Cervelo S3 Disc Ultegra Di2 8070 Racercykel Gul/Svart (2019) kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa MTB-cykeln

XP 969 - matt - svart/vit/röd
VX Elite - Allmountain Fully 29" - Black/Grey
Blizzard 90-27 - matt grå/gul/svart

22 juli 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Jonas Jönsson får välja. Få all info om varför Superior XP 969 - matt - svart/vit/röd slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa barncykeln

Crescent Balanscykel, Snotra Walk, 12", Rosa, One-size

12 september 2019 - Läs mer om varför Crescent Balanscykel, Snotra Walk, 12", Rosa, One-size kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa allround-cykeln

920 2019
Backroad 105
Zepto Sport - Silver

28 augusti 2019 - Jonas Jönsson placerade Trek 920 2019 i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa hopfällbara cykeln

Kringla Svart

29 augusti 2019 - Jonas Jönsson tycker att Kringla fick till en fullträff med Svart och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa hybridcykeln

Alpenchallenge AC01 Alfine 11 Fender
Zetta, 18-Vxl, Svart Matt
Cptl Retro

23 augusti 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Jonas Jönsson får välja. Få all info om varför Bmc Alpenchallenge AC01 Alfine 11 Fender slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi cyklar

Vi vill göra det enklare för dig att hitta en bra cykel! Därför har vi samlat några personer som förhoppningsvis kan hjälpa dig att hitta rätt, oavsett om du är ute efter en hopfällbar cykel, en cykel för pendling, eller bara vill veta vilken damcykel som är bäst enligt våra experter.

Experter testar Cyklar

Våra cykel-experter är vanliga personer med ett stort intresse för allt som har med cykling och cyklar att höra. Ofta har de testat flera av produkterna de rekommenderar, och i annat fall tipsar de om cyklar som de gjort research om eller som är från ett bra märke. Alla experter har stenkoll på sitt område och tipsar bara om produkter de själva skulle kunna tänka sig att köpa.

Jonas Jönsson är en av våra cykel-experter som har haft sitt intresse sedan barnsben. Allt började med att han som barn cyklade till alla sina aktiviteter, till att han började meka med dem, köra racer-cykel i terräng och cykel-pendla till kontoret. Idag äger han hela åtta cyklar för alla möjliga aktiviteter, och ger här sina bästa tips utifrån sin samlade erfarenhet.