Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Cyklar

Cyklar

1 ny lista senaste månaden

Bästa damcykeln

KARIN, 3-VXL
Elit Dam 7-Vxl Mahogny Matt 2019
Cykel 28" - 3 växlar - Gräddvit

12 augusti 2019 - Jonas Jönsson placerade Monark KARIN, 3-VXL i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa racercykeln

Cervelo S3 Disc Ultegra Di2 8070 Racercykel Gul/Svart (2019)

22 juli 2019 - Läs mer om varför Cervelo S3 Disc Ultegra Di2 8070 Racercykel Gul/Svart (2019) kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa MTB-cykeln

Superior XP 969 - matt - svart/vit/röd

22 juli 2019 - Läs mer om varför Superior XP 969 - matt - svart/vit/röd kom på första plats när experten Jonas Jönsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa allround-cykeln

Trek 920 2019

22 juli 2019 - Jonas Jönsson tycker att Trek fick till en fullträff med 920 2019 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa hopfällbara cykeln

Kringla Svart

22 juli 2019 - Jonas Jönsson tycker att Kringla fick till en fullträff med Svart och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Jonas Jönsson

Så lagar du en punktering på din cykelGuide

Av Jonas Jönsson

Så testar vi cyklar

Vi vill göra det enklare för dig att hitta en bra cykel! Därför har vi samlat några personer som förhoppningsvis kan hjälpa dig att hitta rätt, oavsett om du är ute efter en hopfällbar cykel, en cykel för pendling, eller bara vill veta vilken damcykel som är bäst enligt våra experter.

Experter testar Cyklar

Våra cykel-experter är vanliga personer med ett stort intresse för allt som har med cykling och cyklar att höra. Ofta har de testat flera av produkterna de rekommenderar, och i annat fall tipsar de om cyklar som de gjort research om eller som är från ett bra märke. Alla experter har stenkoll på sitt område och tipsar bara om produkter de själva skulle kunna tänka sig att köpa.

Jonas Jönsson är en av våra cykel-experter som har haft sitt intresse sedan barnsben. Allt började med att han som barn cyklade till alla sina aktiviteter, till att han började meka med dem, köra racer-cykel i terräng och cykel-pendla till kontoret. Idag äger han hela åtta cyklar för alla möjliga aktiviteter, och ger här sina bästa tips utifrån sin samlade erfarenhet.