search
Däck

Däck

1 lista i den här kategorin

Bästa sommardäcken

Continental PREMIUM CONTACT 5

29 mars 2019 - Joakim Markström tycker att Continental fick till en fullträff med PREMIUM CONTACT 5 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi däck

Här hittar du våra experters bästa tips på bra däck! Vilka däck som passar dig avgörs av en rad faktorer såsom budget, väglag och hur långt du kör varje dag. Kanske vill du ha miljövänliga däck som minskar din bränsleförbrukning? Eller stryktåliga däck som tål tufft underlag? Här har våra oberoende experter gjort ett urval i däckmarknaden och presenterat de bästa däcken just nu.

Experter testar Däck

Listorna som våra experter skapar är inga vanliga testlistor. Experterna har däremot testat många produkter inom sitt område - till exempel Joakim Markström som är vår dedikerade däckexpert som älskar bilar och intresserar sig för däck på fritiden. Såhär skrev Joakim i sin ansökan: "Jag har två vänner som arbetar som däckmontörer, en vän som arbetar som testförare och en vän som arbetar som journalist i bilvärlden. Så det blir mycket prat om däck emellanåt." Joakim är med andra ord någon som har örat mot marken när det kommer till däck, och här delar han med sig av sin kunskap. Joakim är såklart oberoende, vilket innebär att han inte har någon koppling till något företag som kan påverka hans köpråd.