search
ROG Zephyrus G GA502DU-AL025T en dator från Asus
Stämpel

Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025T

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

0 Återförsäljare

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa bärbara gaming-datorn

2. Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025T - På andra plats ser vi en betydligt billigare dator som givetvis har lägre prestanda. Men denna dator passar ändå riktigt bra för de mindre kräsna användarna. ROG Zephyrus GA502DU har en 120 Hz IPS-skärm med härlig färgåtergivning och FHD-upplösning. Processorn är en Ryzen 7 (3750H) med 4 kärnor vilket gör att datorn även fungerar som en bra arbetsmaskin. Den klarar av att göra relativt mycket saker samtidigt med tanke på priset. Den fungerar utmärkt till spel som CS:GO och Fortnite om du nöjer dig med 120 Hz vilket bör fungera riktigt bra på hobbynivå. Här sitter även en NVMe hårddisk (SSD) på 512 GB som hjälper till med snabba uppstarter av både datorn i sig och program eller spel. Den här är betydligt billigare än Razer Blade men erbjuder ändå bra prestanda för dig som spelar lite äldre eller enklare spel - en prisvärd gaminglaptop helt enkelt.

+

Billig, 120 Hz, IPS

Lägre prestanda i mer krävande spel

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa bärbara gaming-datorn

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 16 juli 2020

AMDs senaste Ryzen-processorer ger datortillverkarna helt nya möjligheter att kunna erbjuda riktigt bra prestanda till bra priser, exempelvis som här med Asus ROG Zephyrus GA502DU som inte bara har Ryzen 7-processor utan även 16 GB RAM-minne, 512 GB SSD-lagring OCH Nvidia GTX 1660Ti-grafik! Allt detta kommer förpackat tillsammans med en 15,6" IPS-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens och det dessutom i ett visuellt tilltalande skal som inte nödvändigtvis skriker gaming och julgransbelysning. Med tillhörande mjukvaror kan du dessutom strypa datorns prestanda så att du istället får nära 9 timmar batteritid för lättare uppgifter eller för all del, ett ordentligt seriemaraton på Netflix. Asus ROG Zephyrus GA502DU är verkligen ett snyggt, prisvärt kraftpaket som ger ordentligt mycket prestanda för sin prislapp!

Bästa datorn för videoredigering

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 16 september 2020

Trots att Asus ROG Zephyrus är en laptop primärt riktad mot gamers så kommer den klara sig fint även för videoredigering, prestandakraven är trots allt ganska likartade. Även om Zephyrus primärt är en gamingdator så är den inte våldsamt skrikig av sig designmässigt, utan här har du faktiskt en dator du med gott samvete kan jobba med bland andra och sedan spela på i smyg, när allt det viktiga är avklarat! Med AMD Ryzen 7-processorn, ett Nvidia GTX 1660TI, 16 GB RAM och 512 GB lagring får du ordentligt med prestanda för såväl videoredigering som spel och dess tunna och snygga chassi gör den någorlunda lätt att bära med sig. För stunder då du inte använder prestandan till max så utlovas en batteritid på närmre 9 timmar och det ger dig goda möjligheter till annan form av produktivitet bortom eluttagens värld!