Advized - oberoende köprådlogologo
search
ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 en dator från Asus

Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

Inet logo

23 490 :-

länk
Dustin Home logo

23 490 :-

länk
CDON logo

23 490 :-

länk
Webhallen logo

23 899 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa bärbara datorn

4. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 - För den som letar efter en riktigt vass och portabel speldator, samt har budgeten till den, så tycker jag att Asus ROG Zephyrus är det självklara valet. Datorn har inte bara absurt med prestanda – den är även liten och tunn och därför enkel att plocka med sig på Dreamhack. Storleksmässigt är den som en Macbook Pro eller en XPS 13, men under skalet finner vi bland annat en Core i7-processor och ett GTX 1080-grafikkort. Med dessa kan du enkelt spela de snyggaste spelen under ett par år framöver och de ser faktiskt riktigt bra ut på den inbyggda 1080p-skärmen. På minuskontot finns aningen dålig batteritid, vilket enligt mig är något man får uppoffra för denna superprestanda. Billig är den inte, men vill du ha det absolut bästa i en så liten formfaktor som möjligt så är det svårt att hitta en likvärdig, och billigare, konkurrent.

Till Topplistan

link

Bästa bärbara datorn

5. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 - Gamingdatorer har sällan en yttre design som tilltalar mig men här har ändå Asus gjort något som får mig att acceptera det hela. Tur är väl det eftersom man här dessutom får riktigt bra prestanda anpassat för långa spelsessioner med dagens krävande spel! Inte nog med att man får en Intel i7-processor, en riktigt kraftig grafikkrets i GTX 1070, 16 GB arbetsminne och 512 GB SSD-lagring, det inkluderas dessutom en 1 TB stor hårddisk av mer klassiska mått för att slippa extern lagring till viss del. Det här är kanske inte valet för dig som ägnar dina dagar åt viktiga möten och lägger en hel del tid i styrelserum utan snarare för dig som gärna tar din speldator med dig på resande fot, utan att behöva offra prestanda för det!

Till Topplistan

link

Bästa datorn för videoredigering

4. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 - En gamingdator som alternativ för videoredigering? Ja, absolut! Samma typ av prestanda som krävs i moderna speltitlar gäller även för videoredigering och kommer underlätta såväl redigering som rendering utav färdiga videoklipp. I Asus ROG Zephyrus får du en relativt stilren speldator som kommer tjäna dig väl även bortom spelens förtrollande värld. Dessutom innehåller denna modell även en stor intern hårddisk utöver den SSD-disk som systemet kör på, och därmed slipper du till viss del släpa med dig extern lagring för dina videoprojekt. Beroende på vad du själv anser om dess yttre design och ljuseffekter så kan Asus ROG Zephyrus nog liva upp de flesta rum när den är igång.

Till Topplistan

link

Bästa bärbara gaming-datorn

1. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 - Här har vi ett riktigt snabbt fullblodsmonster försedd med Republic of Gamers-stämpel. Utrustad med Intels i7-processor av åttonde generationen, nVidias GTX1070-grafik och en 144 Hz IPS-skärm på 15,6" med endast 3 ms i responstid så är det här en riktig drömdator, utan att för den delen behöva offra något alls när det kommer till design och stilrenhet. En frikostig uppsättning lagring med 512 GB SSD plus 1 TB traditionell hårddisk ger dig gott om plats för dina kreativa sidor och Zephyrus GM501GS passar exempelvis även utmärkt för dig som videoredigerar. Det här är överlag en dator som passar nästan lika bra i styrelserummet som den gör på Dreamhack!

Till Topplistan

link

Bästa bärbara gaming-datorn

1. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 - Min drömdator! När jag testade denna dator var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Den är otroligt tunn (19.9mm) och väger nästan ingenting, vilket är perfekt om du är en gamer on the go. Datorn har också en otroligt skarp bild med hela 144HZ, vilket är ovanligt när det kommer till laptops och ger ett skönt flyt i bilden. Det är först när du testat det som du inser att du inte kan vara utan det. Den har en Intel® Core i7 sexkärnig processor som är perfekt vid gaming. Den klarar absolut att spela allt på högsta grafikinställningarna och du hör knappt fläktarna när dom jobbar. Du får verkligen vad du betalat för även om priset är lite i överkant för min smak. Men kolla på den, den är otroligt snygg!

Till Topplistan

link