Advized - oberoende köpråd
logo
search
ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070 en dator från Asus

Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa bärbara gaming-datorn

Rebecka Broström

Av Rebecka Broström

Borttagen från listan 15 maj 2019

Min drömdator! När jag testade denna dator var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Den är otroligt tunn (19.9mm) och väger nästan ingenting, vilket är perfekt om du är en gamer on the go. Datorn har också en otroligt skarp bild med hela 144HZ, vilket är ovanligt när det kommer till laptops och ger ett skönt flyt i bilden. Det är först när du testat det som du inser att du inte kan vara utan det. Den har en Intel® Core i7 sexkärnig processor som är perfekt vid gaming. Den klarar absolut att spela allt på högsta grafikinställningarna och du hör knappt fläktarna när dom jobbar. Du får verkligen vad du betalat för även om priset är lite i överkant för min smak. Men kolla på den, den är otroligt snygg!

Bästa bärbara gaming-datorn

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 23 april 2019

Här har vi ett riktigt snabbt fullblodsmonster försedd med Republic of Gamers-stämpel. Utrustad med Intels i7-processor av åttonde generationen, nVidias GTX1070-grafik och en 144 Hz IPS-skärm på 15,6" med endast 3 ms i responstid så är det här en riktig drömdator, utan att för den delen behöva offra något alls när det kommer till design och stilrenhet. En frikostig uppsättning lagring med 512 GB SSD plus 1 TB traditionell hårddisk ger dig gott om plats för dina kreativa sidor och Zephyrus GM501GS passar exempelvis även utmärkt för dig som videoredigerar. Det här är överlag en dator som passar nästan lika bra i styrelserummet som den gör på Dreamhack!

Bästa bärbara datorn

Andréas Göransson

Av Andréas Göransson

Borttagen från listan 12 maj 2019

För den som letar efter en riktigt vass och portabel speldator, samt har budgeten till den, så tycker jag att Asus ROG Zephyrus är det självklara valet. Datorn har inte bara absurt med prestanda – den är även liten och tunn och därför enkel att plocka med sig på Dreamhack. Storleksmässigt är den som en Macbook Pro eller en XPS 13, men under skalet finner vi bland annat en Core i7-processor och ett GTX 1080-grafikkort. Med dessa kan du enkelt spela de snyggaste spelen under ett par år framöver och de ser faktiskt riktigt bra ut på den inbyggda 1080p-skärmen. På minuskontot finns aningen dålig batteritid, vilket enligt mig är något man får uppoffra för denna superprestanda. Billig är den inte, men vill du ha det absolut bästa i en så liten formfaktor som möjligt så är det svårt att hitta en likvärdig, och billigare, konkurrent.