Advized - oberoende köprådlogologo
search
ZenBook UX430UAR-PURE5X en dator från Asus

Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

Webhallen logo

8 990 :-

länk
Liontech logo

11 099 :-

länk
Komplett logo

9 990 :-

länk

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa bärbara datorn under 10.000 kr

6. Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X - Är man ute efter en billig bärbar dator med en bra skärm för sitt pris, då är Asus Zenbook UX430UAR-PURE5 värd att spana in. Skärmen är matt och därför riktigt bra i ljusförhållanden där det skarpa ljuset annars hade reflekterats på ett störande sätt. Det är inte den lättaste datorn i prisklassen och kvalar in på 1,25 kilo. Dock har Asus varit generösa nog att skeppa den med fodral – något undertecknad uppskattar! Däremot är tangentbordet kanske inte det bästa. Det klickar rätt frenetiskt och bakgrundsljuset tenderar att läcka ut på sina håll. Kan man bortse från detta är datorn ett ypperligt val och chassit är verkligen supersnyggt. Kort sagt – det finns bättre i klassen men få levereras i ett så snyggt paket som Asus erbjuder. Och jag gillar verkligen att Asus tänkt steget längre och skeppar datorn komplett med ett fodral. Tummen upp för det!

Till Topplistan

link

Bästa datorn för studenten

3. Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X - Med en stor skärm i ett litet format blir Asus ZenBook ett utmärkt val för personen med höga krav. Sitt stilrena blåsvarta tema, 14" skärm i ett chassi på endast 13" och en vikt på 1.25 kg gör denna dator till ett toppval för många. Datorn kör även med Zenbook PURE vilket innebär att den kommer utan förinstallerade appar och tredjepartsprogram vilket är en tacksam upplevelse. Utöver detta har den både fantastisk prestanda och ljud tack vare 8:e generationens Intel Core i5-processor och Harman Kardon-högtalarna. Dessutom har den 9 timmars batteritid vilket innebär att man klarar sig hela dagen utan att ladda den. Denna dator är för dig som vill ha så stor skärm som möjligt men behålla ett litet format.

Till Topplistan

link

Bästa bärbara datorn under 10.000 kr

1. Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X - Zenbook-serien är numera synonymt med stilrena bärbara Windows-datorer. UX430 är inget undantag. Skärmen är på 13,3" och vikten 1.3 kg gör att den knappt märks i ryggsäcken. Datorn kommer med en ren installation av Windows, vilket jag tycker är väldigt skönt då man slipper sätta sig och avinstallera en massa program direkt när datorn startats. Datorn har även en fingeravtrycksläsare som gör inloggningen mycket smidig. Jag tycker även att UX430 har ett väldigt trevligt tangentbord som passar sig väl för lite längre skrivsessioner. Dessutom är skärmen är en fröjd vid filmtittande! Givetvis har den senaste generationens processor från Intel och prestandan är väldigt bra. Du finner även ett gott utbud av portar, såsom USB-C, Micro-HDMI och även en SD-kortläsare. Jag har bara goda erfarenheter från Zenbook-serien, och därför får denna förstaplatsen!

+

Rent Windows, lätt, bra tangentbord

Ingen USB-C-laddare

Till Topplistan

link