search
XPS 13 9370 - Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 1920 x 1080 (Full HD) en dator från Dell

Dell XPS 13 9370 - Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 1920 x 1080 (Full HD)

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

1 Återförsäljare

13 422 :-

länk

Produkten finns med på 2 topplistor

Smidigaste datorn

4. Dell XPS 13 9370 - Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 1920 x 1080 (Full HD) - Dell är inte direkt några nybörjare, och deras XPS-serie av bärbara datorer hör till några av marknadens allra bästa, nu även uppdaterad med senaste generationens hårdvara. Med Dell XPS 13 får du en kompakt och kraftfull dator som du kan bära med dig vart som helst utan att offra din rygg på köpet. Med en imponerande uppsättning expansionsportar får du dessutom möjligheten att koppla in externa tillbehör och därmed höja din produktivitet ännu mer! I grund och botten är det "endast" en Full HD-skärm, men mot lite extra pengar från sparkontot kan du utrusta modellen med en UltraHD-skärm om du så önskar. Överlag har vi dock riktigt bra prestanda för pengarna och därtill ett utav marknadens mest kända varumärken. Ett riktigt bra val även om det inte ligger högst på min lista.

+

Gott om expansionsportar

Till Topplistan

link

Bästa datorn för studenten

3. Dell XPS 13 9370 - Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 1920 x 1080 (Full HD) - XPS-serien från Dell är lik Macbook i många aspekter men kommer med Windows 10 istället för Mac OS. Datorn har tre stycken USB-C portar och laddar via USB-C. Du kan välja vilken av portarna du vill ladda med, vilket kan vara bra i klassrum där uttagen endast finns på en sida. Du behöver dock en adapter för vanliga USB-A-tillbehör. Datorn väger endast 1,27 kg och har en bra batteritid på 8-10 timmar. XPS 13 kommer med ett bekvämt tangentbord som är perfekt för långa uppsatser, och ett snabbt SSD-minne på 256 GB. Skärmen är en Full HD IPS-skärm som är klar och har bra ljusstyrka. Datorn är rätt dyr eftersom Dell vill vara med i samma marknad som Apple och visa att de också har en premiumprodukt. Men när det finns bra och billigare datorer såsom HP Envy 13 är det svårt för Dell XPS 13 att slåss om förstaplatsen. Utöver priset är detta helt klart en av de bästa datorerna för studier.

+

Bra tangentbord, tunna ramar

Priset, inga USB-A portar

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa ultraportabla datorn

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 november 2019

Den benämns som "världens minsta 13" laptop" och det är inte utan fog! Dell XPS 13 är en verkligt kompakt bärbar dator, med minimala skärmkanter och väldigt låg vikt. Även här finner vi 8e generationens Intel-processor och en högupplöst Full-HD skärm, gott om anslutningsmöjligheter med USB-C och Thunderbolt. Skärmen har en rejäl ljusstyrka och passar sig väl för arbete utomhus under årets ljusa dagar! Du behöver inte heller söka upp ett eluttag, det rejäla batteriet ser till att du har den energi du behöver för att ta dig genom dagen. Dell har dessutom fått till ett bra och lättanvänt tangentbord trots de tunna kanterna. Just denna version passar bäst för studenten, eller den som arbetar mycket på språng med t.ex ordbehandling eller Excel och prioriterar batteritid över ren prestanda. Men modellen finns även i många andra konfigurationer och prisklasser.