search
Legion T530 - i7 16GB 512GB RTX 2070 en dator från Lenovo

Lenovo Legion T530 - i7 16GB 512GB RTX 2070

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa stationära datorn

Jesper Grandien

Av Jesper Grandien

Borttagen från listan 27 november 2019

Dator nummer 4 är en lillebror till nummer 3 kan man säga, datorn har gått ner en modell i grafikkort till ett RTX2070 vilket är Nvidias "medelmodell". i7-processorn är nästintill densamma, istället för K-modellen (som kan överklockas) sitter istället en vanlig i7-9700 i denna dator. Det som har gjorts för att få ner priset på denna dator är att minimera lagringsutrymmet, så vet du med dig att du vill ha en prestandakraftig dator men behöver inte enormt med lagringsutrymme på datorn så är detta datorn för dig. SSD-disken är bara på 512GB, men det räcker om man bara spelar några få spel. Precis som i dator 3 sitter det 16GB RAM-minne med möjlighet för utökning till 32GB. Datorn har ett lämpligt handtag på chassit vilket gör det enkelt att ta med sig den på LAN och dylikt.

Bästa stationära datorn

Åge Nielsen

Av Åge Nielsen

Borttagen från listan 26 november 2019

Här är en dator med Intels vassa Core i7-9700-processor. Den kan inte överklockas! Till sin hjälp har den 16GB minne och en snabb disk på 512GB. Grafikkortet är ett RTX2070 med 8GB eget minne. Lenovo har här fått till en kraftfull dator med mycket hög spelprestanda. Datorlådan har ett handtag som underlättar transport, t.ex. om den skall vara med på ett LAN-party. Datorn lämpar sig väl för tyngre program för CAD och 3D-bygge. Komponenterna är utvalda av Lenovo och utgörs inte av kända sådana. Komponentvalen är dock av den art att de kommer att klara sig ett bra tag innan de behöver uppgraderas. Jämfört med Webhallens dator får man mindre lagringsutrymme, något klenare processor och mindre låda men till ett lägre pris. En kraftfull och flexibel dator med bärhandtag och "häftigt" utseende.

Bästa gaming-datorn

Åge Nielsen

Av Åge Nielsen

Borttagen från listan 19 november 2019

Vi kliver ner i budget till denna trevliga Lenovodatorn. Trots det lägre priset får du en mycket kompetent processor, i7-9700, som ger dig mycket bra prestanda. Att den har 16GB i internminne lyfter den ytterligare men processorn kan inte överklockas. Grafikkortet är ett RTX-2070 med 8GB eget minne. Det är ett mycket bra grafikkort, inte lika bra som 2080-modellerna men inte långt ifrån. Lagringen sker på en mycket snabb disk på 512GB. Det är bra med utrymme för Windows, program och spel. Du kan sätta i en stor mekanisk disk för mer lagring. Sammantaget är det är en mycket bra dator! Hög prestanda för 3D-skapande, film-. bild- och ljudredigering. Spelprestandan är mycket hög och det är få spel som den inte klarar. Tänker du inte överklocka processorn, har en lägre budget men vill ändå ha en kraftfull dator är det här rätt val.