search
Datormöss

Datormöss

2 nya listor senaste månaden

Xtrfy M4 RGB - grymt bra glid och grepp

12345
Xtrfy M4 RGB - Test - grymt bra glid och grepp

Vårt senaste test, 28 februari 2020 - Vår expert Jesper Grandien recenserar Xtrfy M4 RGB Vit.

Till testet

link

Bästa datormusen

Logitech MX Master 3 Grey

3 mars 2020 - Adam Strömberg tycker att Logitech fick till en fullträff med MX Master 3 Grey och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa gamingmusen

Logitech G502 Hero SE Limited Edition

24 februari 2020 - Läs mer om varför Logitech G502 Hero SE Limited Edition kom på första plats när experten Adam Strömberg valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa musen

Logitech MX Master 2S Graphite

25 mars 2020 - Läs mer om varför Logitech MX Master 2S Graphite kom på första plats när experten Adam Strömberg valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi datormöss

Här tipsar våra experter om de bästa datormössen på marknaden. I sina topplistor gör experterna ett personligt urval utifrån ett specifikt behov, till exempel bästa datormusen för gaming. Experterna i denna kategorin är specialiserade inom datorer och datortillbehör och baserar sina rekommendationer på sin egna kunskap och erfarenheter. Vi genomför även test av datormöss, där experten testar produkten under en begränsad period och sedan gör en noggrann recension. Våra recensioner liknar inte riktigt någon annans, då vi har lagt mycket fokus på att hjälpa dig som konsument så snabbt som möjligt. Därför sätter vi både generella betyg, men även anpassade betyg utifrån vanliga konsumentbehov - allt för att du enkelt ska kunna bilda dig en uppfattning om produkten.

Experter testar Datormöss

Våra experter inom datormöss har ofta testat sig igenom en stor mängd möss genom åren och har därför ett tränat öga för vad man som användare värderar. Bland annat har vi här vår expert Adam Strömberg, som genom arbetserfarenhet i elektronikbranschen och ett brinnande intresse för datorer och datortillbehör kommer att guida dig till rätt köp. Adam har en förkärlek till möss för gaming men besitter också kunskap om andra produktsegment. Alla experter på Advized garanterar att de är 100% oberoende när de tipsar om och recenserar produkter. Det betyder att allt du läser här är deras egna, ofiltrerade åsikter, utan påverkan från någon yttre part.