search
Datormöss

Datormöss

3 listor i den här kategorin

Logitech G203 Lightsync - prisvärd kvalitet och prestanda

12345
Logitech G203 Lightsync - Test - prisvärd kvalitet och prestanda

Vårt senaste test, 26 maj 2020 - Vår expert Jesper Grandien recenserar Logitech G203 Lightsync Vit.

Till testet

link

Bästa datormusen

MX Master 3 Grey
G203 Prodigy
Pro Intellimouse Svart

3 mars 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Adam Strömberg får välja. Få all info om varför Logitech MX Master 3 Grey slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa gamingmusen

G502 Hero SE Limited Edition
DeathAdder Elite
Gaming Ironclaw RGB Wireless

24 februari 2020 - Adam Strömberg placerade Logitech G502 Hero SE Limited Edition i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa musen

Logitech MX Master 2S Graphite

25 mars 2020 - Läs mer om varför Logitech MX Master 2S Graphite kom på första plats när experten Adam Strömberg valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi datormöss

Här tipsar våra experter om de bästa datormössen på marknaden. I sina topplistor gör experterna ett personligt urval utifrån ett specifikt behov, till exempel bästa datormusen för gaming. Experterna i denna kategorin är specialiserade inom datorer och datortillbehör och baserar sina rekommendationer på sin egna kunskap och erfarenheter. Vi genomför även test av datormöss, där experten testar produkten under en begränsad period och sedan gör en noggrann recension. Våra recensioner liknar inte riktigt någon annans, då vi har lagt mycket fokus på att hjälpa dig som konsument så snabbt som möjligt. Därför sätter vi både generella betyg, men även anpassade betyg utifrån vanliga konsumentbehov - allt för att du enkelt ska kunna bilda dig en uppfattning om produkten.

Experter testar Datormöss

Våra experter inom datormöss har ofta testat sig igenom en stor mängd möss genom åren och har därför ett tränat öga för vad man som användare värderar. Bland annat har vi här vår expert Adam Strömberg, som genom arbetserfarenhet i elektronikbranschen och ett brinnande intresse för datorer och datortillbehör kommer att guida dig till rätt köp. Adam har en förkärlek till möss för gaming men besitter också kunskap om andra produktsegment. Alla experter på Advized garanterar att de är 100% oberoende när de tipsar om och recenserar produkter. Det betyder att allt du läser här är deras egna, ofiltrerade åsikter, utan påverkan från någon yttre part.