Advized - oberoende köprådlogologo
search
Mavic Air - Arctic White en drönare från Dji

Dji Mavic Air - Arctic White

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

Spelbutiken logo

7 790 :-

länk
Inet logo

7 999 :-

länk
Proshop logo

8 290 :-

länk
CDON logo

8 999 :-

länk
Dustin Home logo

7 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa drönaren för nybörjare

1. Dji Mavic Air - Arctic White - Trots sitt relativt höga pris för dig som ska göra en investering i en produkttyp som du aldrig tidigare har haft, förtar det inte det faktum att det här nog är den bästa drönaren du kan köpa som nybörjare. Det är också en pryl som kommer se till att du upprätthåller intresset för drönarflygning - tack vare dess fina egenskaper. DJI:s Mavicserie är lovordad av många och ligger precis i segmentet mellan dyrare leksaker och större drönare men utan kompromisser. Du bör lägga på några kronor till och satsa på Fly More Combo-paketet. Då får du lite mer godis i lådan, såsom extra batterier och propellrar. Den upphängda kameran kommer att leverera fantastiska och följsamma filmer i 4K-upplösning och stillbildskvalitén är bra. Det här är en smidig maskin med bra prestanda både för flygning och dokumentation.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för resan

2. Dji Mavic Air - Arctic White - Är M2P:n aningen för dyr, men du vill ändå ha en drönare som kan det mesta? Mavic Airs kamerasensor må vara lite mindre, men att filma i 4K eller ta 12-megapixel RAW-bilder (något som kommer ge dina bilder utökad detaljrikedom) är absolut inga problem för den här lilla manicken. Tack vare en smart vikfunktion samt en vikt på låga 430 g så är Air:en perfekt för dig som vill resa riktigt lätt! Självklart levereras den med en handkontroll och även om räckvidden kanske inte är den allra bästa så räcker den gott och väl för normal användning. För sin storlek är batteritiden helt okej (max 21 min) och med ett relativt avancerat "Obstacle Avoidance"-system så lär den hindra dig från att krocka med närmaste träd. Om storleken är högsta prioritet men du inte vill tumma allt för mycket på kameraprestandan så kan Air:en vara rätt för dig!

+

Bland de minsta och kan filma i 4K

Räckvidden kunde varit bättre

Till Topplistan

link

Bästa drönaren med kamera

4. Dji Mavic Air - Arctic White - Det här är uppföljaren till Mavic Pro, som kom i ett ännu mindre format, och som i hopfällt läge kan få plats i jackfickan om man vill. I och med det lilla formatet har man dock fått göra avkall på bland annat räckvidd och batteritid, men den klarar ändå flygningar uppemot 18 minuter enligt tillverkaren. Kameran är likvärdig den på Mavic Pro. Men Air har utöver de vanliga kameralägena några spännande varianter, till exempel "Asteroid", som snabbt blev en stor succé (googla för bild!). Den filmar dessutom med högre bitrate än sin föregångare vilket innebär att den fångar upp fler detaljer. Mavic Air är för hobbyflygaren som ställer högsta möjliga krav på portabilitet men som samtidigt vill ha en drönare som producerar både bild och film i hög kvalité!

Till Topplistan

link