Advized - oberoende köprådlogologo
search
Ryze Tello en drönare från Dji

Dji Ryze Tello

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

NetOnNet logo

990 :-

länk
Proshop logo

1 035 :-

länk
CDON logo

1 049 :-

länk
Inet logo

1 049 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 079 :-

länk
Dustin Home logo

1 090 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa drönaren för nybörjare

2. Dji Ryze Tello - För omkring tusenlappen får du idag en maskin som denna, för ett par decennium sedan hade det knappt räckt till ett flygplan av balsaträ. DJI Ryze Tello är ganska ny på marknaden men har tack vare sitt låga pris och rimliga prestanda tagits emot väl. Med det låga priset kommer förstås rationaliseringarna vilket gör att finesserna blir lite enklare: kameran har en begränsad form av stabilisering och lägre upplösning, både för film och foto, men duger gott för webbpublicering. Vill du skapa avancerade flygrutter så är detta heller inte rätt drönare för dig men du kommer att ha glädje av maskinen ändå och inser kanske snart att du vill ta steget över till en större modell. Du flyger den direkt med din smartphone men köp till en fjärrkontroll för en ännu roligare upplevelse. Med den här lär du dig grunderna i drönarflygning och drönarfoto.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för barn

3. Dji Ryze Tello - Jag har tidigare skrivit om Ryze Tello som en produkt som passar utmärkt som första drönare för att flyga in sig på. Det betyder också att den är en klockren drönare för barn. Priset hamnar helt rätt omkring en tusenlapp och drömmen kan således bli verklighet för de flesta. Den flyger och känns nästan som en större och dyrare drönare men till ett nybörjarpris. Jag påminner om fjärrkontrollen som man behöver köpa till, om man inte vill hålla sig till styrning via mobilen eller plattan. När man ändå är igång så kan det vara lika bra att köpa ett par extrabatterier för att kunna flyga lite längre än de tio minuter som ett batteri ger. Trots priset är konstruktionen rimligt robust och flygvärdigheten god. Det gör att den, i motsats till många andra drönare i den här prisklassen, inte blir en produkt med tveksam kvalité som direkt går sönder.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för barn

3. Dji Ryze Tello - Tello är en riktigt häftig drönare med teknik från den kända drönartillverkaren DJI. Detta är en drönare som verkligen hade platsat på förstaplatsen om det inte vore för det lite högre priset och att du styr den med telefonen (du kan köpa till en handkontroll, men den är rätt dyr). Dock får man mycket drönare för pengarna! Tello är utrustad med flera smarta funktioner för att ge en tryggare flygning, så som start- och landningshjälp, varning vid låg batterinivå och mycket mer. Genom mobiltelefonen kan du även se det Tello ser genom sin 720p-kamera, som ger riktigt bra stillbilder och videofilmer. För de äldre barnen som främst är ute efter att filma med sin drönare är Tello ett klockrent val!

Till Topplistan

link