Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Ryze Tello en drönare från Dji

Dji Ryze Tello

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

8 Återförsäljare

NetOnNet logo

990 :-

länk
Proshop logo

1 035 :-

länk
Inet logo

1 049 :-

länk
Webhallen logo

1 049 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 079 :-

länk
Dustin Home logo

1 290 :-

länk
CDON logo

1 290 :-

länk
Conrad logo

1 290 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa drönaren för nybörjare

2. Dji Ryze Tello - För omkring tusenlappen får du idag en maskin som denna, för ett par decennium sedan hade det knappt räckt till ett flygplan av balsaträ. DJI Ryze Tello är ganska ny på marknaden men har tack vare sitt låga pris och rimliga prestanda tagits emot väl. Med det låga priset kommer förstås rationaliseringarna vilket gör att finesserna blir lite enklare: kameran har en begränsad form av stabilisering och lägre upplösning, både för film och foto, men duger gott för webbpublicering. Vill du skapa avancerade flygrutter så är detta heller inte rätt drönare för dig, men du kommer ha glädje av maskinen ändå och inser kanske snart att du vill ta steget över till en större modell. Du flyger den direkt med din smartphone men jag skulle rekommendera att köpa till en fjärrkontroll för en ännu roligare upplevelse. Med den här maskinen lär du dig grunderna i drönarflygning och drönarfoto.

+

Prisvärd

Begränsade tekniska funktioner

Till Topplistan

link

Bästa drönaren under 5000 kr

1. Dji Ryze Tello - Om du aldrig har flugit en drönare och inte vet om det är flygfoto eller FPV-flygning som lockar dig mest så kan Tello vara ett bra förstaval. Här kanske du inte kan förvända dig några fantastiska bildresultat eller enastående racing-egenskaper men däremot får du en lättflugen drönare till ett överkomligt pris. Tello styrs enkelt med hjälp av din smartphones pekskärm men för den som vill finns även möjligheten att skaffa en fysisk kontroll, perfekt för dig som vill utvecklas ännu mer som drönaroperatör. Skulle olyckan vara framme så är Tellon lite extra slagtålig tack vare dess propeller-skydd. Den kan flygas både inomhus och utomhus om vädret tillåter och tack vare dess batteritid på 13 minuter så hinner du få en hel del träning. Så om du vill testa om drönarflygning är något för dig kan jag helt klart rekommendera Tello som din första drönare!

+

Priset

Kamerakvalitén

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för barn

3. Dji Ryze Tello - Jag har tidigare skrivit om Ryze Tello som en produkt som passar utmärkt som första drönare för att flyga in sig på. Det betyder också att den är en klockren drönare för barn. Priset hamnar helt rätt omkring en tusenlapp och drömmen kan således bli verklighet för de flesta. Den flyger och känns nästan som en större och dyrare drönare men till ett nybörjarpris. Jag påminner om fjärrkontrollen som man behöver köpa till, om man inte vill hålla sig till styrning via mobilen eller plattan. När man ändå är igång så kan det vara lika bra att köpa ett par extrabatterier för att kunna flyga lite längre än de tio minuter som ett batteri ger. I motsats till många andra drönare i den här prisklassen är detta inte en produkt med tveksam kvalité som direkt går sönder. Trots priset är konstruktionen på Ryze Tello rimligt robust och flygvärdigheten god.

+

Kvalitétskänsla trots lågt pris

Ingen GPS

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för barn

3. Dji Ryze Tello - Tello är en riktigt häftig drönare med teknik från den kända drönartillverkaren DJI. Detta är en drönare som verkligen hade platsat på förstaplatsen om det inte vore för det lite högre priset och att du styr den med telefonen (du kan köpa till en handkontroll, men den är rätt dyr). Dock får man mycket drönare för pengarna. Tello är utrustad med flera smarta funktioner för att ge en tryggare flygning, så som start- och landningshjälp, varning vid låg batterinivå och mycket mer. Genom mobiltelefonen kan du även se det Tello ser genom sin 720p-kamera, som ger riktigt bra stillbilder och videofilmer. För de äldre barnen som främst är ute efter att filma med sin drönare är Tello ett klockrent val!

+

Riktigt bra kamera

Flygs via mobilen, lite krångligt

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för nybörjare

1. Dji Ryze Tello - Har du länge varit sugen på att testa drönarflygning eller är du på jakt efter en rolig present till den teknikintresserade? I så fall kan Tello verkligen vara något för dig! Den här lilla manicken skryter varken med GPS, lång batteritid eller fantastisk bildkvalité. Däremot är den lättflugen och kostar bara en bråkdel av vad du får betala för de övriga drönarna på listan. Tello levereras inte med någon egen handkontroll, utan du styr den enkelt med hjälp av din smartphone. Värt att nämna är att denna drönare lämpar sig bäst för inomhusflygning, men den kan även flygas utomhus om det är vindstilla. Skulle olyckan vara framme så är Tello också ganska stryktålig tack vare dess propellerskydd och inbyggda kamera. För dig som är helt ny inom drönarflygning och bara vill testa på denna hobby så kan jag varmt rekommendera Tello!

+

Priset

Kamerakvalitén och batteritiden

Till Topplistan

link