search

1. Dji Mavic Air 2 Fly More Combo

Mest prisvärda drönaren - Plats 1

Trots att Mavic Air 2 är en ny produkt, och att priset såhär i början vanligtvis brukar ligga högt, så är detta en mycket prisvärd drönare, i synnerhet med detta Fly More-kit som även inkluderar tre ND-filter.

Därmed finns allt du behöver för att komma igång och producera högkvalitativa filmer och bilder. Det är inte bara till utseendet som den är lik Mavic 2 Pro/Zoom, utan även med dess funktioner och egenskaper.

Faktum är att den brädar sin storebror på flygtiden som närmast är klassledande och avsevärt mycket bättre än hos föregångaren Mavic Air.

Räckvidden har också förbättrats, väl behövligt med tanke på den kritik som tidigare framförts.

Det är en mycket bra uppdatering som DJI nu släppt i Mavic Air 2, det enda som möjligen saknas är kollisionsvarning åt sidorna och möjlighet till vissa manuella kamerainställningar.

+

Klassledande flygtid

Saknar vissa manuella inställningar

star

På 2 listor

Advized recenserar
Youtube ikon

Vår expert Tomas Gustafsson har testat produkten. Se video bredvid eller läs hela testet här.

11 990 :-

länk

11 990 :-

länk

11 990 :-

länk

11 999 :-

länk

11 990 :-

länk

11 999 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Dji Mavic Mini

Mest prisvärda drönaren - Plats 2

Mavic Mini har redan skrivit in sig i historieböckerna som en av de minsta drönarna som fortfarande är att betrakta som användbar för mer än lek.

Med sina 249 gram parerar den de nya EU-reglerna som kommer vid årsskiftet och kan fortfarande leverera bilder och filmer med fullt godtagbar kvalité och den får bra hjälp av den treaxliga gimbalen som kameran hänger i.

Den som kommer ihåg DJI Spark och gillade den för dess storlek kommer tycka ännu bättre om Mavic Mini, då nackdelarna med den maskinen nu har putsats bort i Minin.

Minin är också den perfekta resedrönaren som kan ligga tillsammans med övriga kameror i fotoväskan, redo att ta snygga flygbilder.

Det relativt låga priset i kombination med funktionerna och bara wow-känslan av en så liten och nätt drönare gör att Mavic Mini hamnar på andraplatsen i prisvärdhet.

+

Liten, lätt och portabel

Enklare bild- och filmkvalitet

star

På 10 listor

Advized recenserar
Youtube ikon

Vår expert Oscar Suneson har testat produkten. Se video bredvid eller läs hela testet här.

4 370 :-

länk

4 490 :-

länk

4 695 :-

länk

4 752 :-

länk

4 895 :-

länk

4 899 :-

länk

4 370 :-

länk

4 490 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Dji Ryze Tello

Denna drönare har funnits med ett tag nu och i dess klass så kommer och går konkurrenters små maskiner men Tellon är still going strong och håller ställningarna.

För en tusenlapp får du mycket nöje och kanske därför är det just denna maskin som nästan alltid rekommenderas till både nybörjare eller den som vill ha en prisvärd andramaskin att leka med.

Trots det låga priset har den funktioner för enklare bildstabilisering när du filmar och tar bilder.

Flera olika flygmoder, propellerskydd och låg vikt gör den säker att flyga inomhus och i närheten av personer och egendom.

Sammantaget en mycket prisvärd drönare.

+

Billig

Saknar GPS

star

På 7 listor

1 190 :-

Pris hämtat 3/6

länk

990 :-

länk

990 :-

länk

1 079 :-

länk

1 090 :-

länk

1 116 :-

länk

1 399 :-

länk

1 290 :-

länk

1 299 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Dji Mavic 2 Enterprise Universal Edition

Den är kanske inte den mest populära drönaren som den vanliga hobbyfantasten går och köper men Mavic 2 Enterprise har en del intressanta finesser och funktioner.

Baserad på Mavic 2 Zooom men med en rad extrafunktioner så är den inriktad för dig som har särskilda behov. Här finns möjlighet till att koppla på tillbehör såsom blixtljus, högtalare och strålkastare. Medföljer gör speciella propellrar som är något tystare, för en diskretare flygning.

En ADS-B-mottagare varnar för andra flygfarkoster i närheten och det inbyggda minnet är utökat till 24 GB, i händelse av att minneskortet inte kom med.

Batterierna kan med en knapptryckning alstra värme för att på så sätt förvärmas i kalla miljöer.

För företagaren eller amatören med behoven så är det definitivt mycket för pengarna man får med denna maskin.

+

Perfekt för dig med särskilda behov

Övre prisklassen

24 999 :-

länk

24 990 :-

länk

24 990 :-

länk

Mest prisvärda drönaren

calendar

12 jun 2020

Drönare

Drönare

6

Bara billigt utan bra blir sällan bra. För dig som söker en drönare som är både bra, kanske inte alltid billig men utan att för den skull nödvändigtvis vara dyr, så har jag här några tips. Helt enkelt tips på några prisvärda drönare för arbete, rekreation eller hobby. Med på listan finns några äldre modeller men även en nyare från DJI, där det mesta har packats in och förbättrats. Ett bra exempel på prisvärdhet med andra ord.

Tomas Gustafsson betygsätter mest prisvärda drönaren

Med ett prisspann från tusen till tjugofem tusen så får du själv avgöra om du håller med mig men samtliga drönare ger dig bra valuta för pengarna.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Tomas Gustafsson


Tomas Gustafsson

Läs mer om oberoende experter