search
Classic 26" 2020 (Elcykel) en elcykel från Ecoride
Stämpel

Ecoride Classic 26" 2020 (Elcykel)

0
Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa elcykeln

5. Ecoride Classic 26" 2020 (Elcykel) - En bra representant för en prisvärd, bekväm och stark bakhjulsdriven cykel från välkända EcoRide som är en av de största försäljarna i Sverige. Ett batteri på 400 Wh är i minsta laget men batteriet är placerat så att det blir låg tyngdpunkt och bra vägegenskaper. Skulle batteriet inte räcka för dina behov så finns det ännu kraftigare på upp till 630 Wh att välja till en extrakostnad. Det är breda 60-559-däck (26") som är komfortabla och det behövs ingen fjädrad framgaffel. Det är en enkel och stilfull cykel med bara en växel och det är bara att glida iväg i en skön sittställning. En bra funktion är säkerhetsnyckeln som gör att det inte går att starta elsystemet utan den. Detta är en bra och stark elcykel från ett välkänt cykelföretag som ger bra support.

+

Prisvärd och låg underhållskostnad

Ingen momentsensor

Till Topplistan

link

Bästa elcykeln för dam

5. Ecoride Classic 26" 2020 (Elcykel) - Billiga elcyklar har ofta hjulnavsmotor och motorn i framhjulet vilket kan ge en stötig cykling och ökad risk för att hjulet ska slira. Den här har motorn i bakhjulet istället, vilket ger hög kraft och gör att det inte slirar lika lätt - mycket bra, då det bara finns en växel. Cykeln är utrustad med korg fram, dubbla led-lampor på undersidan och bekväma ballongdäck som rullar lätt och sväljer ojämnheter. Att det bara finns en växel ger hög driftsäkerhet och underhållet kommer bli minimalt. Slitaget på kedja och drev blir dessutom mindre med hjulnavsmotorer. Batteriet är på 400 Wh, men den nya årsmodellen kommer med 576Wh. Ecoride Classic 26" har lågt pris, hög driftsäkerhet och stark motor som gör att du inte behöver trampa så mycket själv. Passar perfekt att glida runt med i stan och för att göra ärenden till affären.

+

Driftsäker och lågt pris

Naturlig cykelkänsla

Till Topplistan

link

Mest prisvärda elcykeln

4. Ecoride Classic 26" 2020 (Elcykel) - Billiga cyklar har ofta hjulnavsmotor, och motorn i framhjulet ger stötig gång och ökad risk att hjulet slirar. Den här har motorn i bakhjulet istället, vilket inte slirar lika lätt och ger hög kraft - mycket bra, då det bara finns en växel. Cykeln är utrustad med korg fram, dubbla led-lampor på undersidan och bekväma ballongdäck som rullar lätt och sväljer ojämnheter. Slitaget på kedja och drev blir mindre med hjulnavsmotorer. Att det bara finns en växel ger hög driftsäkerhet och underhållet kommer bli minimalt. Batteriet är på 400 Wh, men det finns större batterier som tillval. Ecoride Classic 26" har lågt pris, hög driftsäkerhet och stark motor som gör att du inte behöver trampa så mycket själv. Passar perfekt att glida runt med i stan och göra ärenden till affären.

+

Driftsäker och lågt pris

Liten batterikapacitet

Till Topplistan

link