search
Elvispar

Elvispar

1 lista i den här kategorin

Bästa elvispen

CleverMixx MFQ2210D 375 W - Blå
Elvisp Grundig HM 6280w 425 W Vit, Ljusgrå
EHM1250

18 november 2019 - Peter Wåhlén placerade Bosch CleverMixx MFQ2210D 375 W - Blå i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi elvispar

Elvispar finns det ju tusentals av - svårt att veta vilken man ska köpa, och tråkigt att ta reda på. MEN man vill ju ändå ha en elvisp som är bra, eller hur? En person som inte tycker det är tråkigt med elvispar är konditorn Peter Wåhlén. Han har testat många och vet vilka som ger krämigast grädde. Så låt Peter guida dig till rätt elvisp istället!

Experter testar Elvispar

Här har han listat de, enligt honom, bästa elvisparna på marknaden. Här får du lite nördigare (och bättre) tips än i vanliga produkttexter. Till exempel vilken elvisp du ska köpa om du bara ska vispa grädde, och vilken du ska välja om du ska göra marshmallows eller fransk nougat.

Det bästa av allt är att alla produkter i listan är utvalda helt och hållet av Peter själv, utan påverkan från oss på Advized eller någon annan. Ingen som vill kränga på dig något i onödan alltså. Peter är dessutom väldigt mån om att du inte ska lägga alltför mycket pengar på en elvisp, så här hittar du bara prisvärda elvispar.