Stäng loginrutan
Alexander Eismar är oberoende expert inom mikrovågsugnar, dammsugare och skrivare.

Alexander Eismar

Bästa bläckstråleskrivaren

EcoTank ET-7750
Stamp
MFC-J6930DW
Stamp
EcoTank ET-2720
Stamp

Topplista, 18 september 2020 - En bläckstråleskrivare passar dig som vill kunna skriva ut foton och textdokument med högre kvalité än vad en laserskrivare kan leverera. Problem med att bläck torkar, att de är krångliga att installera och ger dåligt resultat är ofta ett minne blott om du bara väljer rätt skrivare och tar hand om den. Köp till exempel inte en mer avancerad skrivare än vad du behöver och försök skriva ut något varje vecka, så minskar du risken att skrivhuvudet ska torka ihop.

Till Topplistan

link

Bästa dammsugaren

Pure D9 PD91ALRG2
Stamp
ProAnimal BGL8PET2
Stamp
PD82-GREEN
Stamp

Topplista, 28 augusti 2020 - Dammsugaren, städverktyget som vi alla har delade åsikter om. Vissa älskar att dammsuga medan andra hatar det. Nä, så drastiskt kanske det inte är, men hur som helst så är det dags att lista några av de bästa golvdammsugarna för ett typiskt hushåll i Sverige. När jag tog fram denna listan fokuserade jag på att få fram några olika modeller som var och en hade olika användningsområden. Andra faktorer jag tagit hänsyn till är uppsugningsförmåga, räckvidden på strömkabeln samt ljudnivån.

Till Topplistan

link

Bästa mikrovågsugnen

K30CSS14E (Rostfri)
Stamp
MC28M6045CS (Rostfri)
Stamp
MS23K3515AS (Silver)
Stamp

Topplista, 10 september 2020 - Mikron - den snabba och enkla lösningen för att värma upp matlådan, resterna eller till och med laga en hel måltid från grunden. Det finns en uppsjö av varianter och som vanligt gäller det att först tänka igenom vilka olika egenskaper som just du tycker är viktiga inför ditt köp av en mikrovågsugn. Är du ute efter en stor och rymlig eller en liten och nätt? En enkel med så få inställningar som möjligt eller en med extra mycket funktioner?

Till Topplistan

link
likes

Ny expert!

"Du, jag behöver hjälp att välja dammsugare!" "Är det värt att köpa den här elvispen?" Den sortens frågor är jag van att få. Med ett teknikintresse på topp redan från ung ålder så känns det naturligt för mig att hjälpa andra med sina frågor och funderingar inom teknik. Under och efter gymnasiet arbetade jag som säljare inom hem- och hushållsmaskiner, under de åren hann jag snappa upp en hel del erfarenhet inom detta område. Det har lett till att jag nu skriver här för att hjälpa dig göra ditt bästa köp!

Prioriteringar

innovation

innovation

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet