Stäng loginrutan
Alexander Eismar är oberoende expert inom mikrovågsugnar, dammsugare och skrivare.

Alexander Eismar

Prisvärda dammsugare

SilentPerformer ESP74GREEN
Stamp
PD82-GREEN
Stamp
VMC 3.4
Stamp

Topplista, 5 februari 2021 - Du kan hitta dammsugare i alla möjliga prisnivåer, från några hundra kronor upp till många tusenlappar. Men ibland vill man bara ha en bra dammsugare till ett bra pris - en som inte kostar så mycket men som gör ett bra jobb. En bra, billig dammsugare helt enkelt! Det som oftast skiljer de dyrare dammsugarna från de lägre prissatta är sladdlängd/räckvidd, tillbehör, ljudvolym och extrafunktioner. Med det sagt så finns det modeller som är snälla mot plånboken men som inte snålar på funktionalitet.

Till Topplistan

link

Bästa mikrovågsugnen

K30CSS14E (Rostfri)
Stamp
MC28M6045CS (Rostfri)
Stamp
L23CS13E (Silver)
Stamp

Topplista, 21 december 2020 - Mikron - den snabba och enkla lösningen för att värma upp matlådan, resterna eller till och med laga en hel måltid från grunden. Det finns en uppsjö av varianter och som vanligt gäller det att först tänka igenom vilka olika egenskaper som just du tycker är viktiga inför ditt köp av en mikrovågsugn. Är du ute efter en stor och rymlig eller en liten och nätt? En enkel med så få inställningar som möjligt eller en med extra mycket funktioner?

Till Topplistan

link

Bästa multifunktionsskrivaren

EcoTank ET-7750
Stamp
Color LaserJet Pro MFP M283fdw
Stamp
DCP-L3517CDW
Stamp

Topplista, 28 september 2020 - Går du i tankar om att köpa en multifunktionsskrivare? Då ska jag försöka vägleda dig till det bästa köpet En multifunktionskrivare är en skrivare som kan skriva ut, kopiera och scanna - du får helt enkelt massa funktioner i samma skrivare. Jag har här valt ut skrivare i olika prisklasser som passar både kontor och hemmamiljöer.

Till Topplistan

link

Bästa dammsugaren

Pure D9 PD91ALRG2
Stamp
ProAnimal BGL8PET2
Stamp
PD82-GREEN
Stamp

Topplista, 22 december 2020 - Dammsugaren, städverktyget som vi alla har delade åsikter om. Vissa älskar att dammsuga medan andra hatar det. Nä, så drastiskt kanske det inte är, men hur som helst så är det dags att lista några av de bästa golvdammsugarna för ett typiskt hushåll i Sverige. När jag tog fram denna listan fokuserade jag på att få fram några olika modeller som var och en hade olika användningsområden. Andra faktorer jag tagit hänsyn till är uppsugningsförmåga, räckvidden på strömkabeln samt ljudnivån.

Till Topplistan

link

Bästa skaftdammsugaren

V11 Absolute Extra Pro Blue
Stamp
V8 Absolute
Stamp
Dreame V10
Stamp

Topplista, 20 oktober 2020 - Är du på jakt efter en skaftdammsugare? Toppen, då ska jag vägleda dig! Skaftdammsugare (eller handdammsugare som de också kallas) är en sladdlös dammsugare som går på batteri och är ofta smidigare att komma åt med på flera ställen än den traditionella golvdammsugaren. Detta då nästan alla skaftdammsugare kan göras om till en mindre handburen maskin för att enkelt ta upp frukostsmulorna eller damma av tv-bänken med.

Till Topplistan

link

Bästa bläckstråleskrivaren

EcoTank ET-7750
Stamp
MFC-J6930DW
Stamp
EcoTank ET-2720
Stamp

Topplista, 18 september 2020 - En bläckstråleskrivare passar dig som vill kunna skriva ut foton och textdokument med högre kvalité än vad en laserskrivare kan leverera. Problem med att bläck torkar, att de är krångliga att installera och ger dåligt resultat är ofta ett minne blott om du bara väljer rätt skrivare och tar hand om den. Köp till exempel inte en mer avancerad skrivare än vad du behöver och försök skriva ut något varje vecka, så minskar du risken att skrivhuvudet ska torka ihop.

Till Topplistan

link
likes

2 875 har guidats av Alexander

"Du, jag behöver hjälp att välja dammsugare!" "Är det värt att köpa den här elvispen?" Den sortens frågor är jag van att få. Med ett teknikintresse på topp redan från ung ålder så känns det naturligt för mig att hjälpa andra med sina frågor och funderingar inom teknik. Under och efter gymnasiet arbetade jag som säljare inom hem- och hushållsmaskiner, under de åren hann jag snappa upp en hel del erfarenhet inom detta område. Det har lett till att jag nu skriver här för att hjälpa dig göra ditt bästa köp!

Prioriteringar

innovation

innovation

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet