hem
Alexander Lagergren är oberoende expert inom Högtalare, ,Kaffemaskiner, ,Kameror, ,Objektiv, ,Kaffekvarnar.

Alexander Lagergren

hem

Alexanders flöde

Använd knapparna för att filtrera flödet

NyheterNyheter

Nyheter

TopplistorTopplistor

Topplistor

GuiderGuider

Guider

Bästa bluetooth-högtalaren under …

Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare
Wonderboom-Fireball Red
Flip 3 portabla bluetooth-högtalare
SRS-XB21 - højttaler - til transportabel brug - trådløs

Topplista, 24 september - Som med så många andra saker är den bästa bärbara högtalaren den du faktiskt har med dig. Därför tycker jag att en bärbar högtalare måste uppfylla en del krav som till en början kan verka enkla, men som många tillverkare inte når upp till eller har missat helt.

Till Topplistan

link

Så förvarar du ditt kaffe

Så förvarar du ditt kaffe

Guide, 14 sep - Som så många andra goda saker, varar inte kaffe för evigt. Det är en färskvara, med alla för- och nackdelar som följer med det. Köper du till exempel ditt kaffe i det traditionella formatet förmalet halvkilo - undvik att öppna förpackningen och hälla över hela innehållet i en annan burk. Detta för att kaffets största fiende är luft, eller närmare bestämt syre. Och en sådan flytt av det malda, bruna guldet är ett effektivt sätt att se till att alla kaffekorn blir utsatta för syre och oxidering. Flytta hellre över hela förpackningen till en ny behållare och öppna den först när du är redo att brygga. Även hela bönor ogillar luft, men innan kaffe är malet och insidan av bönorna utsätts för omgivningen håller det betydligt längre. Därför går det bra att flytta hela bönor till en annan behållare. Gemensamt för alla kaffesorter är dock att de bör förvaras mörkt, svalt och torrt. God fika!

Visa mer

Visa mindre

likes

6 har guidats av Alexander

En bakgrund i restaurangbranschen och en karriär i media och design har lämnat sina spår - jag är numer inkapabel att acceptera produkter av undermånlig kvalitet och funktion. Och vem vill fylla sitt hem och liv med dåligt fomgivna och genomtänkta prylar - inte jag! Så efter mycket testande av teknik, har jag satt ribban högt för vad som är värt att köpa. Speciellt när det kommer till kaffe, ljud och bild.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design