Stäng loginrutan
Alice Lindgren är oberoende expert inom hårfönar och plattänger & locktänger.

Alice Lindgren

Bästa hårfönen

Aura
Stamp
Air
Stamp
3200 Compact
Stamp

Topplista, 17 april 2019 - Okej, nu kommer vi till ett riktigt spännande ämne, nämligen hårfön! Många vet inte detta men en bra hårfön är den viktigaste elektriska prylen du kan äga för ditt hår. Trots allt så kan du, tekniskt sett, styla ALLT med en hårtork som du kanske annars har t.ex locktång eller plattång till. Volym, rakt, lockigt, svalligt, krulligt, platt, allt! För att inte tala om att det är mer skonsamt att föna håret varsamt (med värmeskydd) än att låta det självtorka.

Till Topplistan

link

Bästa locktången

Alice Lindgren
Sarah Stjernberg

2 experter tipsar

493 har guidats av listorna

Plattänger & locktänger
Curve Classic Curl Tong
Stamp
Curve Soft Curl Tong
Stamp
Curve Classic Wave Wand
Stamp

Topplista, 17 april 2019 - En wand (locktång utan klämma) verkar vara det perfekta verktyget idag om man vill skapa pricksäkra lockar utan att bränna sig. Men är det verkligen en wand som är bäst? Jag ska hjälpa dig reda ut vilken tång som ger vilket resultat. Viktigt för mig när jag väljer locktång är följande: Hur lång är garantin? Hur lång är sladden, och roterar den? Vill jag ha en eller kommer jag utöka med fler sen? Kommer den slita på mitt hår?

Till Topplistorna

link

Bästa plattången

Alice Lindgren
Therese Parner

2 experter tipsar

571 har guidats av listorna

Plattänger & locktänger
Platinum Styler +
Stamp
Gold Styler
Stamp
V Gold Classic Styler
Stamp

Topplista, 17 april 2019 - Om ni har läst mina andra topplistor så vet ni säkert att jag är ett stort fan av ghd (som för övrigt står för good hair day), och det är helt enkelt för att jag tycker att de är det enda märket på marknaden, för tillfället, som kan leverera pricksäkra produkter som garanterat hjälper dig styla ditt hår.

Till Topplistorna

link
likes

1 294 har guidats av Alice

Jag är en av världens mest dedikerade frisörer. Jag har bloggat i flera år på Colors of Wonderland för att få ut all min kunskap till fler som är intresserade, och har de senaste två åren även drivit min youtubekanal uppåt, för att nå ännu fler och för att lättare förmedla vad jag vill. Jag kommer alltid vara ärlig och ofiltrerad, på gott och ont. Jag driver min egna salong i Göteborg, samt bollar livet som småbarnsmamma. Jag brinner verkligen för att veta allt som går att veta och att förmedla det vidare.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation