Stäng loginrutan
Anna Ottosson är oberoende expert inom Babyvakter, Barnstolar, Barnvagnar, Babysitters, Skötväskor, Bilbarnstolar, Bärselar, Skötbord.

Anna Ottosson

Carena Kobbe Trend - en smidig och prisvärd sulky

12345
Carena Kobbe Trend - Test - en smidig och prisvärd sulky

Test, 7 januari 2020 - Vår expert Anna Ottosson recenserar Carena Kobbe Trend.

Till testet

link

Bästa bärselen

Anna Ottosson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

482 har guidats av listorna

Bärselar
Omni 360 Cool Air Midnattsblå
Bärsele One Air Mesh (Svart)
360 Bärsele Pure Black

Topplista, 18 maj 2020 - En bärsele brukar ofta vara en populär babypryl som de flesta införskaffar, och oavsett om ens barn gillar att sitta i en eller ej kan det vara oumbärligt i vissa situationer - till exempel när vagn inte kan användas av olika anledningar. En bra bärsele ska enligt mig erbjuda komfort både för bäraren och barnet, vara enkel att hantera och använda samt gå att använda på flera olika sätt i takt med att barnet växer.

Till Topplistorna

link

Bästa skötbordet

Anna Ottosson
Caroline Engvall

2 experter tipsar

436 har guidats av listorna

Skötbord
Babydan Skötbord Alfred
Nicole Skötbord Top
Skötbord Ihopfällbart (Svart)

Topplista, 18 maj 2020 - Jag räknade ut någon gång att min första dotter förbrukat ungefär 6000 blöjor under hennes blöjperiod. Då både jag och min man ofta har ont i ryggen var ett skötbord ett måste i vårt hem, i alla fall under bebisperioden när blöjorna byts liggande. Det finns lite olika varianter och vilket skötbord som passar ens familj bäst beror på faktorer som till exempel hur mycket plats man har, om man önskar några extra funktioner (till exempel förvaring), och ens budget, såklart.

Till Topplistorna

link

Bästa barnvagnen

Anna Ottosson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

1 919 har guidats av listorna

Barnvagnar
Paket Go Big Sittvagn + Liggdel Cosmos Black
Priam Duovagn 2019
Fox Classic barnvagn ALU / Grey Melange

Topplista, 18 maj 2020 - Att lista den bästa barnvagnen är en väldigt svår uppgift då det såklart beror på en mängd faktorer (som dessutom förändras under barnets uppväxt!) Bästa kombivagnen är exempelvis kanske inte den bästa vagnen för en 4-åring, liksom att den bästa vagnen för landsbygden i Piteå är kanske inte den bästa vagnen för Stockholms innerstad. Således skulle jag säga att det perfekta vagnen inte existerar.

Till Topplistorna

link

Bästa barnstolen

Tripp Trapp (Natur Natural)
Paket Steps Stolsben + Steps Stolsits Vit
Matstol (Rosa)

Topplista, 18 maj 2020 - En barnstol kanske känns som en enkel pryl att köpa men faktum är att det, precis som med de flesta andra produkter för barn, finns en uppsjö av modeller att välja bland.

Till Topplistan

link

Bästa syskonvagnen

Anna Ottosson
Clara Ernberg
Caroline Engvall

3 experter tipsar

1 255 har guidats av listorna

Barnvagnar
Double Viking 735 2019 Komplett syskonvagn
Duet v3 Syskonvagn (Svart Black)
Donkey 2 Duo, Ligg- och sittvagn

Topplista, 18 maj 2020 - Om det är svårt att hitta den perfekta barnvagnen skulle jag vilja påstå att det blir ännu klurigare när det blir dags att hitta en smidig och bra lösning för fler än ett barn. Beroende på barnens ålder kan det behövas flera vagnar eller andra lösningar som till exempel ståbräda.

Till Topplistorna

link

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

Anna Ottosson
Madde Ericsson

2 experter tipsar

886 har guidats av listorna

Bilbarnstolar
Römer Bakåtvänd Bilbarnstol Hi-Way II, Cosmos Black
Römer Max-Way Black Series (Svart Cosmos Black)
Mobi SPS bilbarnstol (Svart Slate black)

Topplista, 18 maj 2020 - Att hitta en bra bakåtvänd bilbarnstol kan upplevas som svårt. De flesta skulle nog hålla med om att säkerheten är det absolut viktigaste, och då kanske det kan underlätta lite att veta att de flesta stolar som säljs på den svenska marknaden är väldigt säkra. Skillnaderna mellan olika stolar är oftast av rent funktionell eller kosmetisk karaktär. Det viktigaste säkerhetsmässigt är att barnen åker bakåtvänt så länge det bara går.

Till Topplistorna

link

Bästa babyvakten

Babyvakt ECO SCD506
Babyvakt, 835, Vit
Babyvakt 850 (Svart)

Topplista, 18 maj 2020 - Jag har haft väldigt stor nytta av att ha en babyvakt. Tack vare babyvakten kunde vår första bebis flytta in i eget rum med oss föräldrar på länk och, tro det eller ej, började då sova hela nätterna själv! Vad är då viktigt att tänka på vid köp av en vakt?

Till Topplistan

link
likes

2 712 har guidats av Anna

Jag är en tvåbarnsmamma som kombinerar två av mina specialintressen i livet, att grundligt researcha marknaden inför nya köp med mitt stora intresse för allt vad barnprylar heter. Jag är inte nöjd med mina egna inköp förrän jag lyckats hitta, i mina ögon, den absolut bästa och mest prisvärda produkten (bäst funktion för bästa priset, inte billigaste). Detta delar jag gärna med mig av! Genom grundliga diskussioner med vänner, grupper i sociala medier och inte minst ett ständigt testande av alla nyheter (och gamla godingar) håller jag mig uppdaterad. Jag äger ofta inte mer än ett par prylar inom varje kategori åt gången men totalt sett passerar en mängd barnvagnar, babysitters, barnstolar, åkpåsar, bilstolar med mera genom mitt hem. Bara det bästa för varje period av småbarnslivet blir ju kvar :)

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget