Stäng loginrutan
Caroline Engvall är oberoende expert inom Barnvagnar, Åkpåsar, Skötväskor, Skötbord.

Caroline Engvall

Bästa sittvagnen med fullt liggläge

Balios S Lux (Sittvagn)
Stamp
Smile 3 (Sittvagn)
Stamp
Beat (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - Här tipsar jag om fem sittvagnar med fullt liggläge som jag anser är värdiga att kika närmare på! En vagn med fullt liggläge är perfekt att ha för det yngre barnet som sover mer på dagarna, då vill man att barnet ska ha den ultimata komforten även om man är på språng, eller som i mitt fall, har barn som älskar att sova i vagnen dagtid hemma också. På bilden kör jag prisvärda Britax B-motion 4 Plus, och ni ser hur generös sittdel den har då min yngste son på 16 månader inte ens syns i vagnen!

Till Topplistan

link

Bästa sulkyn

Caroline Engvall
Clara Ernberg

2 experter tipsar

1 122 har guidats av listorna

Barnvagnar
Air Plus 2.0 (Sittvagn)
Stamp
Kobbe Trend (Sulky)
Stamp
City Tour 2 (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - Jag älskar sulkys! En sulky kan användas som ett lättare komplement till din ordinarie vagn, eller när barnet har blivit större och inte är i lika stort behov av en barnvagn längre. Då är en smidig sulky perfekt att rulla runt med! På bilden ser du min äldsta som kör både lillebror och vovve i Keenz Air Plus.

Till Topplistorna

link

Bästa åkpåsen

Caroline Engvall
Sophie Nilsson

2 experter tipsar

461 har guidats av listorna

Åkpåsar
Urban Fur
Stamp
Winter Cover Åkpåse
Stamp
Långhårigt Lammskinn Åkpåse
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - En åkpåse i barnvagnen till de kyligare dagarna är för mig en självklarhet, att hitta en som passar sina önskemål och krav är inte lika klart. Därför presenterar jag mina favoriter - och vilka familjer som dessa passar för. Åkpåsarna i min topplista är alla av hög kvalitet med en del olika egenskaper. På bilden ser ni åkpåsen Najell Winter Cover som mina barn har tyckt om väldigt mycket!

Till Topplistorna

link

Najell Winter Cover - en smart åkpåse med hög mysfaktor

12345
Najell Winter Cover - Test - en smart åkpåse med hög mysfaktor

Test, 26 november 2019 - Vår expert Caroline Engvall recenserar Najell Winter Cover Åkpåse.

Till testet

link

Bästa syskonvagnen

Caroline Engvall
Anna Ottosson
Clara Ernberg

3 experter tipsar

1 907 har guidats av listorna

Barnvagnar
Donkey 3 Mono (Duo/Kombi)
Stamp
Geo 2 (Duo/Kombi)
Stamp
City Select LUX (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - Det finns många olika typer av syskonvagnar och det viktigaste när man ska köpa en är att utgå från sina egna behov. Hur kommer den dagliga användningen av vagnen se ut? Ska den till exempel användas mest i skogsterräng eller i stan? Behöver den ta lite plats i bagageutrymmet, ska den användas långt upp i åldrarna, osv.

Till Topplistorna

link

Bästa organizern

Organizer Stroller Bag
Stamp
Buggybag Organizer
Stamp
Stroller Organizer
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - Jag är frälst när det kommer till organizers och har haft många i mina ägor! Med en organizer på barnvagnshandtaget får du en smidigare och lättare vardag när du är på språng. Här når man snabbt alla småsaker som man använder ofta, till exempel nycklar, nappar, busskort och telefon. Det jag tycker är viktigast att tänka på när man ska köpa en organizer är att den passar ens vagn och ens livsstil. Det finns många olika modeller och storlekar som passar olika bra beroende på vilken vagn du har och hur mycket du vill ska rymmas.

Till Topplistan

link

Cybex e-Priam - framtidens barnvagn för den moderna familjen

12345
Cybex e-Priam - Test - framtidens barnvagn för den moderna familjen

Test, 5 december 2019 - Vår expert Caroline Engvall recenserar Cybex E-Priam (Sittvagn).

Till testet

link

Bästa skötväskan

Chelsea Changing Bag
Stamp
Uni2 Quadro Nursery Bag
Stamp
Tiba + Marl Elwood Backpack
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - En skötväska används flitigt den första tiden i barnets liv och ska ge dig som förälder en enklare vardag under en hektisk tid. Efter att ha klämt och känt på väldigt många skötväskor har jag slutligen kommit fram till vad jag tycker är viktiga egenskaper och funktioner, men även att man måste hitta en skötväska som passar ens livsstil.

Till Topplistan

link
likes

2 635 har guidats av Caroline

Barnvagnsgalen tvåbarnsmamma som älskar att nörda in mig på allt som har med vagnar att göra. Läser och diskuterar flitigt på barnvagnsforum, bloggar och tillverkarnas hemsidor om nyheter, uppdateringar och tillbehör för att få ut det mesta av mina barnvagnsår. Har ägt över trettio olika vagnmodeller och har därför fått en större kunskap om vad jag tycker är det viktigaste när man letar efter den ultimata barnvagnen! Har även ett stort intresse för allt annat som har med barn att göra, går ofta på barn- och babymässor och pratar med utställare om alla möjliga produkter helt enkelt för att det är så fantastiskt roligt med det stora utbudet av produkter vi har att tillgå idag. Det kan vara en djungel som förälder att hålla reda på allt ens barn kan behöva, jag hoppas att ni kan få lite klarhet i det ni söker från mina recensioner.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design