Stäng loginrutan
Christian Mortensen är oberoende expert inom högtalare och hörlurar.

Christian Mortensen

Bästa partyhögtalaren

Christian Mortensen
Daniel Norrby

2 experter tipsar

1 016 har guidats av listorna

Högtalare
GTK-XB72
Stamp
PartyBox 100
Stamp
Pulse 4
Stamp

Topplista, 11 januari 2021 - När det gäller hemmafester finns det en sak som är extra viktigt - bra ljud. Ljudet och musiken är det som gör att festen får till det där lilla extra. Högtalaren ska inte behöva ta upp alltför mycket plats för att fylla rummet och det är detta jag kommer fokusera mest på - bra ljudkvalitet som fyller ett helt rum och inte tar för mycket plats.

Till Topplistorna

link

Bästa hörlurarna under 500 kr

Christian Mortensen
Björn Sige

2 experter tipsar

630 har guidats av listorna

Hörlurar
Porta Pro 3.0
Stamp
ANC 2.0
Stamp
ATH-M20x
Stamp

Topplista, 4 januari 2021 - Att ha bra ljud när man lyssnar på musik och podcasts är viktigt för många. Det får en att uppskatta artistens arbete mer och att verkligen kunna höra alla detaljer är en superviktig del för mig. Men alla kan inte spendera tusenlappar på ett par hörlurar.

Till Topplistorna

link

Bästa true wireless-hörlurarna

Christian Mortensen
Björn Sige

2 experter tipsar

1 906 har guidats av listorna

Hörlurar
Elite 75t
Stamp
Vista
Stamp
Free X
Stamp

Topplista, 30 december 2020 - När polarna tagit fram deras "trådlösa" hörlurar har jag alltid varit den som sagt att det där är verkligen inte trådlöst! Det finns ju sladdar som hänger! Därför är det sjukt spännande att det äntligen finns ett så stort utbud av True Wireless-tekniken på marknaden. Men det blir mer likt den vanliga hörlursmarknaden - det finns helt enkelt en hel djungel att välja bland, och det kan vara svårt att veta vilka hörlurar som ger mest för pengarna.

Till Topplistorna

link

Bästa gaming-hörlurarna

Christian Mortensen
Björn Sige

2 experter tipsar

1 524 har guidats av listorna

Hörlurar
Virtuoso RGB Wireless
Stamp
Cloud II
Stamp
Arctis 7 2019 Edition
Stamp

Topplista, 30 december 2020 - Gaminghörlurar är en mycket viktig del av ens gaming-rigg. Jag minns mitt första gaming-headset, hur obekväma de var och ljudet som var medelmåttigt. Med åren har jag blivit alltmer kritisk och jag vet att ljudet är viktigt för att ens spelupplevelse ska bli så bra som möjligt. Jag värdesätter komfort, ljudkvalité samt byggkvalité främst, tre viktiga faktorer som spelar stor roll när man har längre spelsessioner.

Till Topplistorna

link

Bästa smarta högtalaren

Echo Plus (2nd Generation)
Stamp
Home
Stamp
Echo Dot (3rd Generation)
Stamp

Topplista, 9 september 2020 - Aldrig har vi varit så nära framtiden som vi är nu. Smarta högtalare är en av de mest futuristiska sakerna som finns idag och jag personligen tycker att de är jättesmidiga. Med hjälp av en inbyggd röstassistent kan du styra nästan allt i huset. Tända och släcka lampor, sätta på favoritserien på Netflix, googla recept, slå på timer och mycket, mycket mer. En smart högtalare gör helt enkelt vardagen enklare.

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för träning

Christian Mortensen
Björn Sige

2 experter tipsar

510 har guidats av listorna

Hörlurar
Powerbeats Pro
Stamp
AirPods Pro
Stamp
Vista
Stamp

Topplista, 7 januari 2021 - När du tränar är det superviktigt att du får den pushen du behöver för att genomföra passet ordentligt. En viktig faktor är musiken - och då gäller det att ha ett par lurar som är små och smidiga men som ger grymt ljud som motiverar dig hela vägen till ditt mål.

Till Topplistorna

link

Hörlurar som liknar AirPods

Freebuds 3
Stamp
Buds
Stamp
Hammerhead True Wireless
Stamp

Topplista, 30 december 2020 - Gillar du formfaktorn på Apples AirPods, men vill kanske inte spendera den ganska så häftiga summan som de kostar? Eller äger du en Android-telefon och känner att du vill prova något annat än just AirPods? Då har du kommit helt rätt! Jag är en av många som verkligen gillar AirPods första design. Jag gillar den eftersom lurarna helt enkelt bara "ligger" i öronen, det tycker jag är både bekvämare och smidigare än in ear-lurar med silikonproppar.

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna un…

Buds
Stamp
Nivå
Stamp
Tune 220TWS
Stamp

Topplista, 30 december 2020 - Att true wireless-hörlurar är framtiden och att det förenklar så många situationer är verkligen ett faktum som är välkommet. Till en början var den här tekniken så otroligt dyr att många tyvärr inte kunde ta del av den. Men nu när det har släppts fler alternativ på marknaden så finns det fler budget-alternativ än någonsin tidigare och de flesta av dem överraskar i både ljudkvalité och byggkvalité.

Till Topplistan

link

Razer Hammerhead True Wireless - bra men inte bäst

12345
Razer Hammerhead True Wireless - Test - bra men inte bäst

Test, 25 februari 2020 - Vår expert Christian Mortensen recenserar Razer Hammerhead True Wireless.

Till testet

link

Bästa bluetooth-högtalaren under …

UE Wonderboom 2
Stamp
Flip 5
Stamp
SRS-XB12
Stamp

Topplista, 30 december 2020 - Ah, högtalare. En underbar djungel med massor av alternativ i olika prisklasser. Jag har alltid älskat bluetooth-högtalare och använder dem flitigt varje dag, både i hemmet, på stranden och ibland hos polare. Men vad krävs egentligen för att få den bästa möjliga upplevelsen och kan man verkligen få en bra upplevelse till ett lägre pris?

Till Topplistan

link
likes

2 944 har guidats av Christian

Jag är besatt av teknik och har ägt en uppsjö av telefoner, datorer, hörlurar och högtalare - och listan bara fortsätter att växa. Teknologin utvecklas snabbt och jag älskar att upptäcka nya och innovativa produkter. Just nu håller jag mycket på med högtalare och hörlurar, eftersom jag själv är musiker och då är det viktigt att ha rätt utrustning. Jag har ägt ett stort antal hörlurar och högtalare och håller mig alltid uppdaterad om de senaste trenderna. För mig är det viktigt att kunna njuta av sin underhållning med bästa möjliga ljudkvalité!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

design

design

funktionalitet

funktionalitet

Expertområden