Stäng loginrutan
Conny Lundkvist är oberoende expert inom motionscyklar, roddmaskiner och löpband.

Conny Lundkvist

Bästa roddmaskinen

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

19 har guidats av listorna

Roddmaskiner
Roddmaskin D PM5 Svart
Fitness Roddmaskin R610
Roddmaskin R6040
M1 HiRise

Topplista, 20 mars 2019 - Då man börjar fundera över vilka konditionsmaskiner som man vill utrusta sitt hemmagym med så är roddmaskinen ett redskap som många tänker på. Detta är inte alls konstigt - roddmaskinen har fördelar som både motionscyklar och löpband saknar. Vilka är då dessa? Den stora skillnaden är definitivt att roddmaskinen tränar i stort sett hela kroppens muskler och är överlägsen då det gäller aktivering av ryggens muskulatur. Förutom dessa aktiveras även ben, biceps och underarmarna vid träning på roddmaskinen.

Till Topplistorna

link

Bästa löpbandet

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

26 har guidats av listorna

Löpband
Löpband T25
Löpband Premium AC, Abilica
Titan Löpband ST490
Löpband Assault AirRunner

Topplista, 12 februari 2019 - Trots att många föredrar att springa ute i strålande solsken så är det ju bara inse att våra breddgrader ofta inbjuder till träning inomhus. Därför är löpbandet ett alldeles utmärkt redskap för att fortfarande kunna springa trots isiga vägar och kalla dagar. Variationen av löpband på marknaden är stor och även prislappen varierar kraftigt. Om du tänkt använda ditt löpband för att promenera finns det band i prisklassen från 1000 kr - 6000 kr som fungerar alldeles utmärkt. Men ska du springa på ditt löpband så skulle jag rekommendera band från 7000 kr och uppåt. Tänk också på att det kan vara en orättvis jämförelse att jämföra sitt löpband i hemmet med de som man använder på gymmet. Dessa kostar ofta mellan 50 000 - 100 000 kr.

Till Topplistorna

link

Bästa motionscykeln

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

15 har guidats av listorna

Motionscyklar
Motionscykel Premium UB, Abilica
ATHLETE B'55
Soffcykel Giro R/ black
Assault AirBike

Topplista, 18 februari 2019 - Det finns många fördelar med att köpa en motionscykel till sitt hem, bland annat möjligheten till bra konditionsträning även om det är isigt och kallt ute, tryggheten i att träna i sitt egna hem och att det dessutom är en mycket skonsam träningsform. En annan fördel med en motionscykel som kan vara minst lika viktig för vissa är att man får möjligheten att välja TV-program under träningen och att man kan kombinera träningen med TV-mys med familjen.

Till Topplistorna

link
likes

37 har guidats av Conny

Hej på er! Mitt namn är Conny Lundkvist och jag driver mitt eget företag Conny Lundkvist XRcise Personal Training. Jag är utbildad Lic. Personlig Tränare, Lic. Styrketräningsinstruktör samt Cert. Löpcoach (Runacademy). Jag har tränat själv och andra under större delen av mitt liv och har dessutom arbetat inom detaljhandeln runt träningsmaskiner och träningstillbehör. Jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper inom dessa områden och att fler träningsintresserade kunder får bra maskiner att träna på.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget