Stäng loginrutan
Daniel Norrby är oberoende expert inom hörlurar.

Daniel Norrby

Bästa in-ear-hörlurarna

Se215 Genomskinlig
EP-630C Svart - Svart
EarPhone-12

Topplista, 23 januari 2020 - In-ear-lurar, eller "ploppar" som du kanske har hört din farmor beskriva dem, kan vara oumbärliga vid många tillfällen då de tar lite plats och stänger ute yttre ljud bra. Det blir som en slags passiv noise cancelling som kan vara nog så effektiv. In-ear-lurar går in i hörselkanalen och på så sätt håller de sig oftast väldigt bra på plats. De kan ofta också vara ett bra verktyg för musiker när man ska ha medhörning på scen.

Till Topplistan

link

Bästa on-ear-hörlurarna

HD25-1 II Basic Edition
Reference On-Ear BT Svart
Y30 Hörlurar Röd

Topplista, 9 februari 2020 - De här hörlurarna kommer att förgylla din vardag! On ear-hörlurar är något smidigare än over-ear, då de oftast är mindre (hörselkåporna på on ear-lurar sitter ovanpå örat medan over ear omsluter örat helt). De erbjuder ofta bättre ljud än in ear-lurar (såna som man stoppar in i öronen) och kan vara bekvämare att ha på sig under längre sessioner.

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för barn

JBL JR300BT
Explore On-ear hörlurar (orange)
WHP6017P Blå Barn BT

Topplista, 19 december 2019 - Barn har också rätt till att lyssna på musik med bra ljudkvalitet! Bra hörlurar kommer att hjälpa ditt barn att koppla av och kan till och med hjälpa barnet när det ska läsas läxor eller under långa resor.

Till Topplistan

link
likes

175 har guidats av Daniel

Passionerad musikälskare och audiofil. Har varit teknikintresserad sedan barnsben. Håller koll på utvecklingen och försöker på olika sätt lära mig mer om hörlurar. Har ägt fler hörlurar än vad jag kan räkna. Läser teknikbloggar och är aktiv på olika forum som handlar om musik och HiFi. Den viktigaste aspekten när jag rekommenderar hörlurar är ett bra pris/prestanda-förhållande.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

finess

finess

Expertområden