Stäng loginrutan
Daniel Norrby är oberoende expert inom högtalare och hörlurar.

Daniel Norrby

Bästa partyhögtalaren

2
Stamp
PartyBox 300
Stamp
MHC-V02
Stamp

Topplista, 15 september 2020 - Har man fest så är bra ljud ett definitivt måste. En fest utan musik är ingen fest, enligt mig. Så vad ska man ha för högtalare om man nu vill ställa till med kalas? Det ska jag med glädje upplysa om i den här topplistan!

Till Topplistan

link

Bästa on-ear-hörlurarna

HD 25-1 II Basic Edition
Stamp
T 51 i
Stamp
PX5
Stamp

Topplista, 14 september 2020 - De här hörlurarna kommer att förgylla din vardag! On ear-hörlurar är något smidigare än over-ear, då de oftast är mindre (hörselkåporna på on ear-lurar sitter ovanpå örat medan over ear omsluter örat helt). De erbjuder ofta bättre ljud än in ear-lurar (såna som man stoppar in i öronen) och kan vara bekvämare att ha på sig under längre sessioner.

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för barn

JR300BT
Stamp
BuddyPhones Explore Foldable
Stamp
EAR3106
Stamp

Topplista, 12 september 2020 - Barn har också rätt till att lyssna på musik med bra ljudkvalitet! Bra hörlurar kommer att hjälpa ditt barn att koppla av och kan till och med hjälpa barnet när det ska läsas läxor eller under långa resor.

Till Topplistan

link

Creative Outlier Gold - exceptionell batteritid men begränsande app

12345
Creative Outlier Gold - Test - exceptionell batteritid men begränsande app

Test, 7 april 2020 - Vår expert Daniel Norrby recenserar Creative Outlier Gold.

Till testet

link

Bästa in-ear-hörlurarna

Daniel Norrby
Björn Sige

2 experter tipsar

479 har guidats av listorna

Hörlurar
SE215
Stamp
IE 60
Stamp
EarPhone 12
Stamp

Topplista, 14 september 2020 - In-ear-lurar, eller "ploppar" som du kanske har hört din farmor beskriva dem, kan vara oumbärliga vid många tillfällen då de tar lite plats och stänger ute yttre ljud bra. Det blir som en slags passiv noise cancelling som kan vara nog så effektiv. In-ear-lurar går in i hörselkanalen och på så sätt håller de sig oftast väldigt bra på plats. De kan ofta också vara ett bra verktyg för musiker när man ska ha medhörning på scen.

Till Topplistorna

link

Bästa datorhögtalarna

A2+
Stamp
Z533
Stamp
CR3
Stamp

Topplista, 20 augusti 2020 - Ljud ska vara njutbart, vare sig man spelar spel, arbetar eller tittar på videos vid sin dator. Här är sex olika datorhögtalare för lite olika behov. Jag har tagit med allt från lite mindre högtalare som du smidigt kan placera på skrivbordet till avancerade 2.1-system för gamern.

Till Topplistan

link

Bästa stativhögtalarna under 10.0…

LS50
Stamp
Kin Mini
Stamp
Opticon 1
Stamp

Topplista, 12 september 2020 - Det finns högtalare och så finns det högtalare. Idag finns det otroligt många högtalarmärken på marknaden och det är inte alltid så lätt att hitta rätt. Jag kommer i den här topplistan gå igenom 4 olika stativhögtalare för under 10.000 kr. Det är ändå rätt mycket pengar och när urvalet är så stort så är det kanske inte så dumt att kolla in vilka jag personligen anser är de bästa alternativen, som någon slags utgångspunkt.

Till Topplistan

link
likes

507 har guidats av Daniel

Passionerad musikälskare och audiofil. Har varit teknikintresserad sedan barnsben. Håller koll på utvecklingen och försöker på olika sätt lära mig mer om hörlurar/högtalare. Har ägt fler hörlurar än vad jag kan räkna. Läser teknikbloggar och är aktiv på olika forum som handlar om musik och HiFi. Den viktigaste aspekten när jag rekommenderar hörlurar eller högtalare är ett bra pris/prestanda-förhållande.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

finess

finess

Expertområden