Stäng loginrutan
Daniel Röjdeby är oberoende expert inom smarta lampor och spelkonsoler.

Daniel Röjdeby

Add-ons för Philips Hue

Hue Lightstrip Plus 2m 1m bundle
Hue Rörelsesensor
Hue Fjärrkontroll
COL Hue Go
Hue White Ambiance E14, 2-pack

Topplista, 6 maj 2019 - När du har börjat med smart belysning kan det vara svårt att veta vad nästa steg är. Hur får du ut det där lilla extra ur Hue? Och hur använder du övriga produkter som finns på marknaden smartast? Det ska vi försöka reda ut i denna lista!

Till Topplistan

link

Bästa spelkonsolen

PRO 1TB
X 1TB
Nintendo  with Grey Joy-Con

Topplista, 6 maj 2019 - Jag har varit en gamer hela livet och har haft det stora nöjet att få vara med på den långa resan i teknikens utveckling som tagit oss hit. Det har betytt att jag haft både kraftfulla speldatorer och många olika konsoler, och dagens konsoler är riktigt bra och prisvärda!

Till Topplistan

link

Bästa startpaketet för smart bely…

Hue White & Color Ambiance Startpaket E27
Hue White Ambiance Startpaket 3xE27
Hue White Ambiance Startpaket E27
Hue White Startpaket E27

Topplista, 6 maj 2019 - Är det dags att göra ditt hem lite smartare så är belysningen det första du bör lägga din energi och pengar på av flera anledningar. Det händer så mycket när man enkelt kan ljussätta sina rum efter rådande omständigheter! Man får en enklare vardag med rum som automatiskt tänds när man går in, eller ytterbelysning och fönsterlampor som tänds och släcks när solen går upp och ner.

Till Topplistan

link

Bästa spelkonsolen för barn

Nintendo  with Grey Joy-Con
XL Vit + Orange
S 1TB (Starter Bundle)
Super Nintendo Classic Mini SNES

Topplista, 6 maj 2019 - Det är ju inte alla föräldrar som har ett intresse för spel och spelkonsoler, vilket kan göra det lite lurigt att välja den perfekta konsolen för sitt barn. Jag har själv två barn och har hängt med i spelkonsolernas utveckling sedan de första lanserades på 80-talet.

Till Topplistan

link
likes

150 har guidats av Daniel

En teknikintresserad pappa som kan lägga hur mycket tid som helst på att spara sekunder. Håller på mycket med hemautomatisering och att få saker att fungera tillsammans på ett smidigt sätt och ser till att följa med i flödet av nya produkter som kan underlätta mitt liv och beter sig som jag vill. Jag har även bra koll på spelkonsoler och spelar gärna lite ibland för att varva ner. Har hängt med inom området sedan Sinclair Spectrum och intresset för tekniken och funktionen de olika konsolerna kan ge mig intresserar mig fortfarande djupt.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation

kvalitet

kvalitet