Stäng loginrutan
Daniel Röjdeby är oberoende expert inom Smarta hubbar, Smarta lampor, Övervakningskameror, Spelkonsoler.

Daniel Röjdeby

Bästa retro-spelkonsolen

Super Nintendo Classic Mini SNES
Classic Mini Edition
Mega Drive Mini

Topplista, 6 december 2019 - Alla kommer vi väl ihåg de första spelen som vi vuxit upp med. I mitt fall växte jag upp precis i rätt tid för att få följa med på hela den spännande resan. Jag fick möjligheten att ha det första Nintendot hemma när jag bara var 5-6 år och sedan spela mig igenom utvecklingen hemma hos vänner och bekanta. Det var riktigt roligt på den tiden och jag kan ibland tänka tillbaka på enkelheten i spelen och hur det skiljer sig från idag. För att komma igång med ett spel idag behövs långa introduktioner och en massa text som förklarar hur du styr och besegrar dina fiender. Barnen behöver hjälp med att läsa och förstå vad som skall göras och inte sällan förekommer vapen och våld.

Till Topplistan

link

Xiaomi Mi Smart Sensor Set - en smidig och enkel larmlösning

12345
Xiaomi Mi Smart Sensor Set - Test - en smidig och enkel larmlösning

Test, 28 oktober 2019 - Vår expert Daniel Röjdeby recenserar Xiaomi Mi Home Sensor Set.

Till testet

link

Bästa smarta övervakningskameran

Pro 2 Startpaket (1 kamera)
Ultra 4K UHD Startpaket (1 kamera
Circle 2 Hemövervakningskamera Sladdansluten

Topplista, 6 december 2019 - För att en smart övervakningskamera ska göra mig nöjd är det några saker som jag tycker är väldigt viktiga. För det första måste den fungera i mitt hems ekosystem då jag i förlängningen vill kunna knyta ihop hela mitt hem på ett enkelt och smidigt sätt. Det gör att jag slipper en app per smart pryl, utan kan istället styra allt ifrån en plats och även låta dem styra varandra. I mitt fall är tanken att allt skall samlas under Apples HomeKit då vi redan idag har snöat in oss på deras produkter och de fungerar harmoniskt tillsammans!

Till Topplistan

link

Bästa startpaketet för smart bely…

Daniel Röjdeby
Richard Hagerwald

2 experter tipsar

678 har guidats av listorna

Smarta lampor
Hue White & Color Ambiance Startpaket E27
Hue White Ambiance Startpaket 3xE27
Hue White Ambiance Startpaket E27

Topplista, 6 december 2019 - Är det dags att göra ditt hem lite smartare så är belysningen det första du bör lägga din energi och pengar på av flera anledningar. Det händer så mycket när man enkelt kan ljussätta sina rum efter rådande omständigheter! Man får en enklare vardag med rum som automatiskt tänds när man går in, eller ytterbelysning och fönsterlampor som tänds och släcks när solen går upp och ner.

Till Topplistorna

link

Bästa spelkonsolen för barn

Nintendo  with Grey Joy-Con
XL Vit + Orange
S 1TB (Starter Bundle)

Topplista, 6 december 2019 - Det är ju inte alla föräldrar som har ett intresse för spel och spelkonsoler, vilket kan göra det lite lurigt att välja den perfekta konsolen för sitt barn. Jag har själv två barn och har hängt med i spelkonsolernas utveckling sedan de första lanserades på 80-talet.

Till Topplistan

link

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 - prisvärd övervakningskamera

12345
Xiaomi Mi Home Security Camera 360 - Test - prisvärd övervakningskamera

Test, 29 oktober 2019 - Vår expert Daniel Röjdeby recenserar Xiaomi Mi Home Security Camera 360.

Till testet

link

Bästa wifi-kameran utomhus

Pro 2 Startpaket (1 kamera)
Ultra 4K UHD Startpaket (1 kamera
Presence

Topplista, 6 december 2019 - Att kunna hålla koll på vad som händer på sin tomt ger en trygghetsfaktor. När man är bortrest, på jobbet eller sitter inne och tittar på tv så vill man gärna veta om någon går och tittar in i fönstren för att se om det står tomt. Så länge man har kameran enbart riktad mot den egna tomten finns det inget hinder för att sätta upp den, men var försiktig så de inte filmar gatan utanför eller grannens tomt, då detta inte är förenligt med undantagen i kameraövervakningslagen.

Till Topplistan

link

Add-ons för Philips Hue

Hue Lightstrip Plus 2m 1m bundle
Hue Rörelsesensor
Hue Fjärrkontroll

Topplista, 6 december 2019 - När du har börjat med smart belysning kan det vara svårt att veta vad nästa steg är. Hur får du ut det där lilla extra ur Hue? Och hur använder du övriga produkter som finns på marknaden smartast? Det ska vi försöka reda ut i denna lista!

Till Topplistan

link

Bästa spelkonsolen

PRO 1TB
X 1TB
Nintendo  with Grey Joy-Con

Topplista, 6 december 2019 - Jag har varit en gamer hela livet och har haft det stora nöjet att få vara med på den långa resan i teknikens utveckling som tagit oss hit. Det har betytt att jag haft både kraftfulla speldatorer och många olika konsoler, och dagens konsoler är riktigt bra och prisvärda!

Till Topplistan

link
likes

1 967 har guidats av Daniel

En teknikintresserad pappa som kan lägga hur mycket tid som helst på att spara sekunder. Håller på mycket med hemautomatisering och att få saker att fungera tillsammans på ett smidigt sätt och ser till att följa med i flödet av nya produkter som kan underlätta mitt liv och beter sig som jag vill. Mycket i mitt hem kretsar kring Apples ekosystem och det är även där jag försöker implementera alla mina projekt för det smarta hemmet. Jag har även bra koll på spelkonsoler och spelar gärna lite ibland för att varva ner. Har hängt med inom området sedan Sinclair Spectrum och intresset för tekniken och funktionen de olika konsolerna kan ge mig intresserar mig fortfarande djupt.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation

kvalitet

kvalitet