Stäng loginrutan
Douglas Sandberg är oberoende expert inom Datorer, Drönare, Högtalare, Routrar, Värmepumpar.

Douglas Sandberg

Bästa drönaren för barn

Douglas Sandberg
Tomas Gustafsson

2 experter tipsar

466 har guidats av listorna

Drönare
X4 Cam Plus
X4 Plus H107P
Ryze Tello

Topplista, 2 maj 2019 - När drönare först gjorde intåg på marknaden handlade det om dyra, svårflugna maskiner som kostade många tusenlappar. Men tekniken har gått framåt och marknaden har fått flera spännande, billigare och lättare modeller som passar utmärkt för barn som vill lära sig flyga drönare.

Till Topplistorna

link

Bästa värmepumpen under 10.000 kr

Netsu 20
NZ25TKE
S25-R

Topplista, 8 april 2019 - I den här topplistan ska vi kika på de bästa luft/luft-värmepumparna under 10.000 kronor. Jag kommer lista de värmepumpar som jag, utifrån mina egna erfarenheter, anser är de bästa valen. Dock är det viktigt att tänka på att det, utöver inköpet, tillkommer en kostnad för installation på ca 4000 - 5000 kr. Planerar du att installera själv så behöver du vara påläst samt ha tillgång till de specialverktyg som krävs.

Till Topplistan

link

Bästa bluetooth-högtalaren under …

Flip 3 Stealth Edition Svart
Wonderboom-SubZero Blue
Muvo 2 Bluetooth Högtalare Svart

Topplista, 9 april 2019 - För ett tag sedan skrev jag en topplista med mina favoriter bland bluetooth-högtalarna på marknaden. Nu ska vi återigen kika på bluetooth-högtalare, men den här gången på de som kostar under 1000 kr.

Till Topplistan

link

Bästa routern för fiber

Nighthawk X6 AC3200 (R8000) AC Standard - 802.11ac
EA9500
Amplifi HD - AC1750 Mesh 3-pack

Topplista, 29 april 2019 - I den här topplistan ska vi kika närmare på de routrar jag tycker är bland de bästa på marknaden just nu, för dig som har en snabb fiberanslutning. De flesta routrar jag valt ut ligger i toppskiktet av alla routrar på marknaden och tillhör också de lite dyrare routrarna. De billigare routrarna i listan skulle jag säga är de bästa i sin prisklass. Är du på jakt efter en ännu billigare router rekommenderar jag att du kollar in min tidigare lista "Bästa routern under 1000 kr".

Till Topplistan

link
likes

1519 har guidats av Douglas

Född tekniknörd som redan i förskoleålder började skruva med datorer. Sen dess har jag alltid sökt efter det nyaste och häftigaste på teknikmarknaden. Det kan vara allt mellan den vassaste mobiltelefonen till den coolaste drönaren. Brinner för att hjälpa folk att göra bra val i djungeln av teknikprylar och har därför valt att berätta om mina tips inom mina favoritkategorier här på Advized!

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation