Stäng loginrutan
Eemil Kaikkonen är oberoende expert inom kaffemaskiner och kaffekvarnar.

Eemil Kaikkonen

Bästa pour over-kettle

Artisan STAINLESS STEEL Gooseneck Kettle Digital - 600ml
Electric 1.0 L Gooseneck Kettle
Smart Kettle
V60 Coffee Drip Electric Power Kettle Buono 0,8L
V60 Electric Power Kettle Buono with Variable Temperature - 0,8L

Topplista, 7 april 2019 - När jag började brygga kaffe med pour over-tekniken hemma använde jag till en början en kanna för kokkaffe, men ganska snart upptäckte jag att det var svårt att hålla ett jämnt och stadigt vattenflöde pga den tjocka och korta pipen. Jag ville ha mer kontroll över vattenflödet och bryggningen, och för detta behövde jag en kanna med så kallad svanhalspip.

Till Topplistan

link

Bästa kaffebryggaren

Eemil Kaikkonen
Amanda Lindbom Edwall
Paul Allaverdi

3 experter tipsar

482 har guidats av listorna

Kaffemaskiner
Stainless Wave Dripper 185 - Filterhållare i rostfritt stål
V60 Pour Over Kit
Classic Kaffebryggare 6 koppar
Aeropress

Topplista, 7 april 2019 - När jag brygger kaffe så föredrar jag pour over-metoden (se min guide om pour over här på Advized). Men vilken är den bästa pour over-bryggaren egentligen? Det är ingen enkel fråga och svaren varierar beroende på vem en frågar. Olika bryggare har olika egenskaper och jag har inte själv en solklar favorit, utan varierar beroende på tillfälle och vad jag vill ha ut av mitt kaffe.

Till Topplistorna

link
likes

169 har guidats av Eemil

Mitt namn är Eemil Kaikkonen och jag driver sedan början av 2016 Eemils Kafferosteri och som kafferostare måste en givetvis också brygga en massa kaffe! Jag har en stor passion för kaffe och strävar hela tiden efter rosta och brygga kaffet på bästa tänkbara sätt. Då jag handbrygger det mesta av våra kaffen är det just "pour over" metoden som jag har störst erfarenhet inom, men jag brygger även kaffe i automatiska bryggare och espressomaskiner. Alla kan brygga gott kaffe där hemma!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

finess

finess