Stäng loginrutan
Erik Börjesson är oberoende expert inom högtalare och hörlurar.

Erik Börjesson

Bästa soundbar

Erik Börjesson
Mathias Belevid
Jordey Mutsaers

3 experter tipsar

145 har guidats av listorna

Högtalare
HW-K960/XE
YAS-306 Black
HT-CT291
HW-K335 - lydbarsystem - til TV - trådløs
SB 26/230 Soundbar

Topplista, 17 juli - Det har blivit mer och mer populärt att förbättra ljudet i det normala TV-tittandet. Vi konsumerar mer streamat innehåll via Netflix, HBO, Viaplay m.m. och inser att ljudet som kommer inbyggt i moderna TV:s inte riktigt levererar. Det är lite tråkigt förstås att inte få ett fullgott ljud när man köper en ny TV för flera tusen, men samtidigt måste man förstå att tekniken går i rasande fart. Ju mer tekniken utvecklas ju mer fokuserar TV-tillverkarna på att ta tillvara på senaste skärmtekniken, och desto mindre fokus och utrymme får ljudkvaliteten. Ljudet kommer därför hos TV-tillverkarna alltid i andra hand.

Till Topplistorna

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

Erik Börjesson
Joakim Ewenson

2 experter tipsar

146 har guidats av listorna

Hörlurar
AirPods
Elite 65t - Svart
TRUE WIRELESS EARBUDS BLACK
Hörlur Comet In-Ear True Wireless Röd

Topplista, 2 juli - Att hitta ett par hörlurar som passar varenda situation i vardagen är svårt. Det är mycket att tänka på och många situationer kan uppstå både hemma, på jobbet, i löparspåret o.s.v. Här är en topplista där jag tagit fram några olika modeller där någon av dem säkert kommer att passa just dig bra.

Till Topplistorna

link
likes

117 har guidats av Erik

Hola amigos! Jag är en tekniknörd som älskar ny teknik, prylar och gadgets. Mina expertområden är hörlurar och högtalare, så troligen är det i dessa kategorier du kommer hitta köpråd från mig. Jag har varit en influencer inom området för ny teknik och gadgets i flera år, och min vardag består allt som oftast av att jag testar nya prylar, diskuterar ny teknik eller prylar med vänner och kollegor.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

design

design

Expertområden