Stäng loginrutan
Jennie Gargini är oberoende expert inom barnvagnar.

Jennie Gargini

Bästa barnvagnen under 5000 kr

City Mini GT (Sittvagn)
Stamp
Cruz (Sittvagn)
Stamp
Balios S Lux (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 1 september 2020 - Priset betyder inte allt! Man behöver inte alltid tumma på funktioner och kvalitet bara för att man har en lägre budget än vad många av dagens vagnar kostar - inte om man frågar mig i alla fall!

Till Topplistan

link

Bästa paraplysulkyn

Kobbe Trend (Sulky)
Stamp
City Tour 2 (Sittvagn)
Stamp
Air Plus 2.0 (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 1 september 2020 - Paraplysulky... det ordet gav mig dåliga vibbar förut, då det kändes synonymt med rangliga, skramliga och trögstyrda vagnar. Men vi lever i bättre tider nu, framförallt när det kommer till vagnarnas finesser! En paraplysulky är kort förklarat en enklare extravagn som är lätt att fälla ihop och vars enda uppgift är att ta ditt barn från A till B, utan massa extrafunktioner.

Till Topplistan

link
likes

1 061 har guidats av Jennie

Jag har faktiskt inte alltid varit intresserad av vagnar utan för lite mer än 2 år sedan så trodde jag att jag skulle nöja mig med en enda, klumpig och gammal vagn. Detta var under graviditeten med äldsta barnet. Det slutade med att jag hade ägt tre vagnar innan hon föddes(!) Folk i min närvaro började då skämta om att jag var en barnvagnsnörd. Sen har det bara fortsatt, jag spenderar större delen av min fritid att läsa om olika vagnar och vad andra har för erfarenheter av olika modeller.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design

Expertområden