Stäng loginrutan
Jennie Gargini är oberoende expert inom barnvagnar.

Jennie Gargini

Bästa paraplysulkyn

Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size
Stockholm Stroller Sulky 3.0 (Everest Feathers)
Liteway 3 Paraplysulky (Jet Black)

Topplista, 5 augusti 2019 - Paraplysulky... det ordet gav mig dåliga vibbar förut, då det kändes synonymt med rangliga, skramliga och trögstyrda vagnar. Men vi lever i bättre tider nu, framför allt när det kommer till vagnarnas finesser! En paraplysulky är kort förklarat en enklare extravagn som är lätt att fälla ihop och vars enda uppgift är att ta ditt barn från A till B, utan massa extrafunktioner.

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen under 5000 kr

Jennie Gargini
Clara Ernberg

2 experter tipsar

417 har guidats av listorna

Barnvagnar
Balios S Sittvagn (Lavastone Black)
Balios M (Stardust Black)
Mod sitt och liggvagn (Abstract)

Topplista, 6 maj 2019 - Priset betyder inte allt! Man behöver inte alltid tumma på funktioner och kvalitet bara för att man har en lägre budget än vad många av dagens vagnar kostar - inte om man frågar mig i alla fall!

Till Topplistorna

link

Bästa barnvagnen

Jennie Gargini
Anna Ottosson
Clara Ernberg

3 experter tipsar

1129 har guidats av listorna

Barnvagnar
Bugaboo Donkey² Mono Complete Barnvagn Svart/Svart
Paket Liggdel + Barnvagn Svart
Classic Barnvagn 2018 Grå

Topplista, 17 maj 2019 - Bästa barnvagnen, finns den? Svaret är enligt mig både ja och nej. Allt handlar om vilka behov man har av vagnen i vardagen. En vagn är numera inte bara ett transportmedel för att ta sig till och från A till B.

Till Topplistorna

link
likes

574 har guidats av Jennie

Jag har faktiskt inte alltid varit intresserad av vagnar utan för lite mer än 2 år sedan så trodde jag att jag skulle nöja mig med en enda, klumpig och gammal vagn. Detta var under graviditeten med äldsta barnet. Det slutade med att jag hade ägt tre vagnar innan hon föddes(!) Folk i min närvaro började då skämta om att jag var en barnvagnsnörd. Sen har det bara fortsatt, jag spenderar större delen av min fritid att läsa om olika vagnar och vad andra har för erfarenheter av olika modeller.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design

Expertområden