Stäng loginrutan
Jessica Ortman är oberoende expert inom grillar.

Jessica Ortman

Bästa grillen

Performer 57 cm - GBS
Timberline D2 850 Wi-Fi
Classic II
Kolgrill Medium
Imperial XLS Gasolgrill
Bärbar Gasolgrill PRO285

Topplista, 9 september 2019 - Att grilla är för mig den ultimata avkopplingen, och inget ger väl lika mycket sommarkänsla som grillning? Jag har valt ut personliga favoriter med lite varierande funktioner och fördelar, men framförallt är detta bra grillar som levererar det som utlovas.

Till Topplistan

link

Bästa grillen till båten

Bärbar Gasolgrill PRO285
Kolgrill hopfällbar och bärbar
Grill Piccolino Blå
Bordsgrill porslin white

Topplista, 16 juli 2018 - Att åka båt, och att grilla - två fantastiska grejer att göra. Bästa är ju när man kan kombinera de två: åka ut med båten, sitta på en klippa i skärgården och grilla i lugn och ro medan solen sakta går ner och man hör skvalpet från havet. Någon kanske fiskar i tron om att lösa middagsmaten, medan man själv sitter lugnt med sin kylväska i väntan på att de ska tröttna.

Till Topplistan

link

Bästa klotgrillen

Master-Touch® GBS E-5750 Kolgrill Ø 57 cm
Kolgrill Kettle Grill No.1 F50 Air Ø50CM
PRO22K-L Kolgrill
Klotgrill Kepler 200
Master-Touch GBS Rostfritt Stål 57 Cm Koppar

Topplista, 9 september 2019 - Visste du att den första klotgrillen tillverkades i USA 1952 av George Stephens? Grillen kom till i ett experiment där han kapade en havsboj i två delar, satte ena delen på som ett lock, och så var klotgrillen född! I Norden kom klotgrillarna först via Danmark 1991, och togs emot med hög misstro - vem grillar med ett lock liksom? Ingen större succé i sitt första inträde - men enträgen vinner som det gamla talesättet säger - och nu ställer vi oss snarare frågan: vem grillar egentligen utan lock? Mycket har hänt sen 1952, och konkurrenterna om att ta marknadsandelar i klotgrillsmarknaden är många.

Till Topplistan

link
likes

271 har guidats av Jessica

Hej! Jessica Ortman heter jag. 2016 var jag den första och enda kvinnan att vinna Tv4:s tävling Grillmästarna. Jag har grillat i ca 20 år med alla sorters grillar, tekniker, råvaror och tillbehör. Efter vinsten i Grillmästarna startade jag tillsammans med ett par vänner upp ett event/grillföretag - Friggin BBQ, och vi är idag en av de största på marknaden i Sverige. Utifrån min sysselsättning har jag haft nöjet att få provköra de flesta grillarna som finns på marknaden och utbyta erfarenheter med kollegor i min bransch. Därigenom har jag skapat mig en känsla för vad som är viktiga kvalitéer när jag tittar på grillar och dess användbarhet.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Expertområden

Sociala medier

facebook

Facebook

instagram

Instagram