hem
Jessica Ortman är oberoende expert inom grillar.

Jessica Ortman

hem

Jessicas flöde

Använd knapparna för att filtrera flödet

NyheterNyheter

Nyheter

TopplistorTopplistor

Topplistor

GuiderGuider

Guider

Bästa grillen

Performer 57 cm - GBS
Pelletsgrill Timberline 850
Kolgrill Medium
Imperial XLS Gasolgrill
Q2000

Topplista, 20 jul - Att grilla är för mig den ultimata avkopplingen, och inget säger väl sommar och semester som grillning? Jag har valt ut personliga favoriter med lite varierande funktioner och fördelar, men framförallt är det bra grillar som levererar det som utlovas. Alla är vi olika hur intresserade vi är och hur mycket tid vi vill lägga ner, därför har jag valt att fokusera på grillar som fungerar både för novisen och experten. Som ny har man med dessa grillar alla möjligheter att växa och utvecklas med sin grill, så att man inte behöver köpa nytt igen efter ett tag, medans "experten" här har fantastiska verktyg för att vidareutveckla sitt grillande.

Till Topplistan

link

Bästa grillen till båten

Bärbar Gasolgrill PRO285
Kolgrill hopfällbar och bärbar
Grill Piccolino Blå
Bordsgrill porslin white

Topplista, 16 jul - Att åka båt, och att grilla - två fantastiska grejer att göra. Bästa är ju när man kan kombinera de två: åka ut med båten, sitta på en klippa i skärgården och grilla i lugn och ro medan solen sakta går ner och man hör skvalpet från havet. Någon kanske fiskar i tron om att lösa middagsmaten, medan man själv sitter lugnt med sin kylväska i väntan på att de ska tröttna.

Till Topplistan

link
likes

12 har guidats av Jessica

Hej! Jessica Ortman heter jag. 2016 var jag den första och enda kvinnan att vinna Tv4:s tävling Grillmästarna. Jag har grillat i ca 20 år med alla sorters grillar, tekniker, råvaror och tillbehör. Efter vinsten i Grillmästarna startade jag tillsammans med ett par vänner upp ett event/grillföretag - Friggin BBQ, och vi är idag en av de största på marknaden i Sverige. Utifrån min sysselsättning har jag haft nöjet att få provköra de flesta grillarna som finns på marknaden och utbyta erfarenheter med kollegor i min bransch. Därigenom har jag skapat mig en känsla för vad som är viktiga kvalitéer när jag tittar på grillar och dess användbarhet.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Expertområden

Sociala medier

facebook

Facebook

instagram

Instagram